Google+

Accident feroviar in Africa de Sud. Aproximativ 200 de persoane au fost ranite in urma unei coliziuni dintre doua trenuri - VIDEO

Accident feroviar in Africa de Sud. Aproximativ 200 de persoane au fost ranite in urma unei coliziuni dintre doua trenuri - VIDEO
Embed:

Al doilea accident feroviar grav, in decurs de o saptamana, in Africa de Sud. Aproximativ 200 de persoane au fost ranite in urma unei coliziuni dintre doua trenuri. Totul din cauza unei erori umane, spun autoritatile de acolo.

 

Peronul autogarii de la periferia orasului Johannesburg era plin astazi de persoane ranite. Nimeni nu a murit, potrivit autoritatilor. 

 

Lilian MOFOKENG, REPREZENTANT AGENTIA TRANSPORT: “Avem 226 de pasageri raniti. Majoritatea au suferit leziuni minore, iar 159 de persoane au fost duse la spital, in timp ce restul persoanelor au fost tratate de paramedici.”

 

 Autoritatile locale dau vina pe o eroare umana. Cel de-al doilea tren ar fi fost trimis pe aceeasi platforma, deoarece sistemul de semnalizare obisnuit pe acea sectiune de cale ferata a avut probleme cu cablurile. Saptamana trecuta 18 oameni au murit si alti 260 au fost raniti dupa ce un tren de pasageri a lovit un camion, la o trecere la nivel cu calea ferata, iar mai multe vagoane au deraiat si au luat foc in urma impactului.

 

Un raport al Guvernului sud-african scoate in evidenta faptul ca in 2016 si 2017 peste 500 de oameni au murit, iar alti 2000 au fost raniti in urma accidentelor feroviare din Africa de Sud. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn