Google+

Aproape toti pasagerii avionului care si-a pierdut marti un motor si-au pus gresit mastile de oxigen

Cei mai multi pasageri din avionul Southwest Airlines care si-a pierdut marti un motor, incident care a dus la moartea unei persoane si la o aterizare de urgenta, si-au pus gresit mastile de oxigen.

 

Marty Martinez, un pasager al zborului, a pus pe Facebook imagini care arată că măştile de oxigen au coborât în timpul incidentului şi că ceilalţi pasageri din avion le-au folosit. 

 

Bobby Laurie, fost însoţitar de zbor, acum gazda unei emisiuni televizate, a postat şi ea pe Twitter una dintre imagini, atrăgând atenţia că masca de oxigen trebuie să acopere şi nasul şi gura. 

 

”Oameni buni: ascultaţi de însoţitorii de zbor! Aproape toţi din această fotografie din zborul Southwest air 1389 poartă măştile greşit. Lăsaţi telefonele, nu mai face selfie-uri şi ascultaţi. Acoperiţi nasul şi gura”, scrie Laurie pe Twitter.

 

Pasagerii au trăit momente de groază, marţi, în timpul zborului spre Dallas, după ce au auzit explozia puternică a unuia dintre motoare şi au văzut căzând măştile de oxigen, dar şi cum o femeie este trasă în afara avionului printr-un geam spart.

Tammie Jo Shults, fost pilot în Marina Americană şi printre primele femei care au zburat cu un avion de luptă F-18, a reuşit să aducă la sol avionul companiei americane Southwest Airline, după ce unul dintre motoare a explodat în timpul zborului şi a spart unul dintre hublourile aeronavei, creând panică printre pasageri


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn