Atac armat la o scoala de yoga din Florida. Doua persoane a murit chiar in timpul orelor, iar patru au fost ranite si au ajuns la spital. Totul, dupa ce un barbat a intrat in sala si a deschis focul la intamplare, iar ulterior s-a impuscat mortal.

Publicat:03.11.2018, 14:03

Individul a intrat in sala de yoga si a tras in diferite directii. Multi nici macar nu au reusit sa inteleaga ce se intampla. Atacatorul a ranit cateva persoane, care au avut nevoie de interventia medicilor. 

Michael DELEO, SEFUL POLITIEI DIN TALLAHASSEE: "Medicii de la urgenta au transportat 5 victime la spitalele locale, pentru a le oferi asistenta medicala. Un pacient a murit la spital. “ 

Ulterior, inca un om a murit la spital, iar cei patru raniti sunt in stare critica, sustin medicii, care fac totul pentru a-i scapa cu viata. Autorul tragediei a murit inainte de venirea politistilor. Cel mai probabil, scrie presa straina, acesta a indreptat arma spre el si s-a impuscat mortal. Se stie ca atacatorul era un american, de 40 de ani, dar nu este clar de ce barbatul a mers la acest pas.