Google+

Atentatele in serie continua in SUA. Inca doua persoane au ajuns la spital cu rani grave dupa ce coletele pe care le-au gasit la usa caselor lor a explodat - VIDEO

Atentatele in serie continua in SUA. Inca doua persoane au ajuns la spital cu rani grave dupa ce coletele pe care le-au gasit la usa caselor lor a explodat - VIDEO
Embed:

Atentatele in serie continua in orasul american Austin. Inca doua persoane au ajuns ieri la spital cu rani grave dupa ce coletele pe care le-au gasit la usa caselor lor a explodat. Autoritatile au anuntat stare de alerta si au rugat oamenii din localitate sa raman in casele lor, in conditiile in care deja s-au produs 5 atacuri de acest gen. Oamenii legii au legat atentatul de ieri cu altele doua produse de la inceputul acestei luni si cred ca motivele ar fi rasiale.


Cele doua explozii de ieri au venit dupa ce anchetatorii au anuntat ca ofera o recompensa de 100.000 de dolari pentru informatii. 

 

"S-a auzit o bubuitura foarte puternica."

 

 Brian MANLEY, SEF POLTIA AUSTIN: "S-a vorbit ca ar fi vorba despre un dispozitiv controlat de la distanta si vrem sa confirmam ca aceasta este una dintre versiunile pe care le examinam. Asta schimba esential lucrurile. Rugam comunitatea sa nu puna mana pe colete si sa nu le miste macar. Este momentul sa dam dovada de o vigilenta deosebita si sa fim atenti la tot ce ni se pare suspicios."

 

 Oamenii legii nu ofera multe detalii despre ultimele victime, insa au dat asigurari viata lor este in afara oricarui pericol. Localnicii sunt ingroziti de aceste noutati in conditiile in care doua persoane au fost deja ucise, iar altele doua au fost ranite in alte 3 atacuri ce s-au produs de la inceputul lunii martie. Primul pachet capcana, lasat la intrarea intr-o casa din Austin, a explodat inca pe 2 martie si a omorat un barbat de 39 de ani.

 

“Politia ne-a spus sa venim aici ca sa ne facem o idee despre aceste explozii si iata ce am gasit aici. Peretele acesta lateral, putem vedea ca este distrus, usa este distrusa, iar cadavrul a fost gasit aici.”

 

Dupa cateva zile, explozia unui colet a ucis un tanar de 17 ani si a ranit o femeie, intr-o locuinta din acelasi oras texan, iar pe 12 martie, o batrana de 75 de ani a ajuns la spital cu rani grave dupa ce a deschis un pachet suspect lasat la usa casei sale.

 

Persoanele decedate erau de origine afro-americana, iar batrana ranita, latino-americana. Nu se stie nimic despre originea ultimelor victime, oamenii legii insa au legat incedentele de celalte 3. Se presupune ca atacurile ar fi comise din ura rasiala. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn