Google+

Atentie cand cumparati haine de firma. Descoperirea facuta de politisti in Romania - FOTO

Mare atentie cand cumparati haine pentru ca uneori eticheta poate fi inselatoare. Dovada stau miile de articole vestimentare confiscate vineri noapte de politistii din Ilfov, Romania.

 

Pe îmbrăcămintea adusă din Turcia, suspecţii puneau numele unor firme cunoscute. Apoi, produsele erau scoase la vânzare. Patru persoane, de origine turcă, vor fi audiate în acest caz.

 

În miez de noapte, o dubă încărcată cu articole vestimentare contrafăcute, dar cu etichete de lux, a intrat pe poarta Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov. Toate au fost găsite de oamenii legii într-un imobil din oraşul Pantelimon. Hainele, aduse din Turcia, erau inscripţionate aici cu siglele unor firme cunoscute, spun anchetatorii.

 

Mii de astfel de articole de îmbrăcăminte au fost ridicate în urma percheziţiilor şi dintr-un alt depozit.

 

 

Potrivit poliţiştilor, articolele vestimentare erau vândute în complexe comerciale sau online.

 

Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 500.000 de euro. Potrivit Inspectoratului de Poliţiei Ilfov, hainele ar fi fost aduse din Turcia neinscriţionate la depozitul din Sectorul 2, apoi ar fi fost duse la fabrica din Oraşul Pantelimon, unde erau inscripţionate cu mărci cunoscute. Ulterior, marfa ar fi fost vândută în complexe comerciale din Bucureşti şi din ţară, dar şi online.

 

 

Poliţiştii din Ilfov au făcut două percheziţii, atât la fabrica din Pantelimon, cât şi la depozitul din Capitală, confiscând peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte, respectiv, treninguri, veste, pantaloni, cămăşi, geci, peste 27.500 de etichete cu mărci cunoscute, aproximativ 6.400 cheiţe de fermoar inscripţionate cu o marcă renumită, peste 4.500 de abţibilduri inscripţionate cu însemnele unor mărci, precum şi aparatura şi materialele utilizate.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn