Google+

Atmosfera fantastica pe strazile din Hong Kong, unde se desfasoara festivalul din Mijlocul Toamnei: localnicii au parte de un spectacol neobisnuit, numit Dansul Dragonului - VIDEO

Atmosfera fantastica pe strazile din Hong Kong, unde se desfasoara festivalul din Mijlocul Toamnei: localnicii au parte de un spectacol neobisnuit, numit Dansul Dragonului - VIDEO
Embed:

Atmosfera fantastica pe strazile din Hong Kong, unde se desfasoara asa-numitul festivalul din Mijlocul Toamnei. Traditional, in prima seara localnicii au parte de un spectacol neobisnuit, numit Dansul Dragonului. Sute de chinezi din toata tara si-au dat intalnire la Hong Kong, pentru a urmari show-ul.


Atmosfera magica a fost la Hong Kong, mai ales, odata cu lasarea intunericului. Chinezii au defilat pe strazile principale cu un dragon urias in maini, lungimea caruia era de 67 de metri. Cei veniti au aplaudat minute in sir. 

 

"Am venit sa vad dansul dragonului. Este fantastic. Este frumos cu adevarat.“

 

Mai mult, dragonul a fost impodobit cu sute de betisoare parfumate, asa ca strazile s-au umplut cu un miros imbietor. Festivalul unic a atras nu doar chinezi din diferite colturi ale tarii, dar si multi turisti. 

 

"Intotdeauna este minunat sa vezi traditii din Asia si Hong Kong. Sunt fericit ca am fost aici.“

 

 Oaspetii festivalului au avut parte de bucate traditionale chinezesti si fructe. Dansul Dragonului este un obicei, care da startul, asa-numitului, festivalul de Mijloc de Toamna. Evenimentul este organizat cand e luna plina, asa ca este cunoscut si drept Festivalul Lunii. Localnicii cred ca astfel atrag noroc si multumesc pentru recolta bogata. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn