Google+

Beverly Hills, o adevarata Mecca a turistilor, afectat de politica lui Trump impotriva migrantilor

Pesedinetele Trump a inceput in vara o controversata politica impotriva imigrantilor din anumite tari muslmane. Masurile luate, dar mai ales retorica lui i-au descurajat pe multi musulmani sa mai vina in vizita in America.

 

La Beverly Hills au fost mult mai puţini vizitatori din Orient, în comparaţie cu anii trecuţi. Şi această scădere s-a simţit la încasări.

 

Rodeo Drive, în centrul oraşului Beverly Hills, este o adevărată Mecca a turiştilor din afară Statelor Unite, atraşi de buticurile designerilor faimoşi şi hotelurile de lux.

 

Iulie şi august sunt luni de vârf, iar acum, când vine momentul bilanţului, lucrurile nu stau tocmai bine. Încasările sunt mai mici că anul trecut, că urmare, mai ales, a scăderi numărului vizitatorilor din Orient.

 

Iar aceştia, de multă vreme, reprezentau o partea considerabilă a trurismului la Beverly Hills.

După măsurile anunţate de administraţia Trump, privind imigraţia din anumite ţări musulmane, retorică preşedintelui american şi confuzia care s-a creat în aeroporturi, tot mai mulţi musulmani au renunţat la ideea unor vacanţe în America.

 

Nici chinezii nu prea se înghesuie, dar în cazul lor, spun specialiştii, vizitele în străinătate pentru cumpărături ... “de firma” au scăzut pe măsură ce cumpărăturile on-line au devenit tot mai populare. Nici un dolar puternic în comparaţie cu euro nu ajută turismul.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn