Google+

Cadouri exclusiviste pentru cei mai bogati oameni ai lumii. Cat costa o vaza semnata de Karl Lagerfeld - VIDEO

Cadouri exclusiviste pentru cei mai bogati oameni ai lumii. Cat costa o vaza semnata de Karl Lagerfeld - VIDEO
Embed:

Ceasuri de doua milioane de dolari, coliere de sute de mii sau vesela cu semnatura unui celebru creator de moda.

 

Sunt câteva dintre cadourile propuse celor care îşi fac cumpărăturile de Crăciun în capitala mondială a luxului, Beverly Hills.

 

Şi, deşi mulţi avertizează că o nouă recesiune bate la uşă, piaţa luxului continuă să crească de la an la an, spun directorii magazinelor.

 

Rodeo Drive, celebrul bulevard al magazinelor de lux din Beverly Hills, este probabil locul în care, în această perioadă a anului, poţi întâlni cea mai mare concentraţie de oameni bogaţi. Căci pentru cei răsfăţaţi de soartă, cadourile de Crăciun trebuie să fie exclusiviste şi de un lux absolut.

 

Aşa că o oprire obligatorie este magazinul Tiffany, unde vedeta sezonului e un colier din platină, cu diamante rotunde şi în formă de lacrimă, care costă 790.000 de dolari. Un moş generos şi fără limită de buget, ar putea adăuga şi nişte cercei perfect asortaţi, de 175.000 de dolari. Magazinul oferă şi o gamă adresată iubitorilor de animale: boluri de ceramică de 125 de dolari, lese de piele de 325 de dolari şi genţi de o mie de dolari pentru transportul câinilor mici sau al accesoriilor.

 

Un ceas pentru bărbaţi marca Richard Mille costă un milion 650 de mii de dolari, în timp ce unul de damă, cu brăţară din aur alb şi diamante, se vinde cu un milion 955 de mii de dolari. Ca să vă faceţi o idee despre cine cumpără asemenea ceasuri, Richard Mille e o marcă elveţiană populară printre piloţi de Formula 1, tenismeni şi jucători profesionişti de golf, pe lângă actori şi cântăreţi în vogă.

 

Principala noastră inspiraţie pentru brand e în primul rând automobilul. Apoi spaţiul aerian, altă influenţă foarte importantă pentru noi, ca şi arhitectura şi arta în general”, explică Alex Mille, directorul companiei.

 

Tot pe Rodeo Drive, într-un magazin de articole pentru casă, doar un set de tacâmuri concepute de creatorul de modă al casei Chanel, Karl Lagerfeld, costă 3.500 de dolari. O vază Baccarat depăşeşte 2.000 de dolari, în timp ce una Magnum în ediţie limitată costă peste 25.000 de dolari. Iar clienţii sunt din ce în ce mai mulţi.

 

Numărul clienţilor din magazin a crescut şi vin mulţi oameni, mulţi străini care vin din afara oraşului pentru cumpărături. Vânzările online au crescut cu 25% faţă de anul trecut”, explică Thomas Blumenthal, directorul unui magazin.

 

Asociaţia comercianţilor americani se aşteaptă la o creştere cu 4-5 procente a vânzărilor faţă de sărbătorile de anul trecut. Americanii de rând vor cheltui peste 1.000 de dolari pe cadouri, dar în ce-i priveşte pe cei bogaţi, nu există limite.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn