Google+

Ce avere avea Stela Popescu. Artista s-a asigurat ca totul va ramane in familie - Libertatea.ro - FOTO

Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie. Ea si-a pus la adapost intreaga familie, in cei peste 50 de ani petrecuti pe scena, scrie Libertatea.ro.

 

Provenită dintr-o familie de învăţători, actriţa a ştiut cum să-şi chivernisească fiecare bănuţ, noteaza Libertatea.ro.

 

Stela Popescu s-a întâlnit o singură dată cu Nicolae Ceauşescu. Ce s-a întâmplat între artistă şi dictator

 

Cei peste 50 de ani petrecuţi pe scenă i-au adus Stelei Popescu nu doar aplauze la scenă deschisă, ci şi satisfacţii materiale pe măsură.

 

Ce avere avea Stela Popescu?

 

Ea era proprietara a două vile de lux, una în centrul Capitalei, şi cealaltă pe litoral, în localitatea 2 Mai. În ambele case are foarte multe obiecte vechi, de valoare. Ea însăşi le-a adus din toate colţurile lumii, pe unde a umblat. De asemenea, în urmă cu aproximativ doi ani, actriţa ridica pe terenul lăsat moştenire de mama sa, chiar în buricul Bucureştiului, un bloc de trei etaje.
Chiar dacă nu-i deloc uşor să administrezi o avere frumuşică, actriţei nici prin cap nu i-a trecut să înstrăineze vreunul dintre imobile. A primit oferte peste oferte pentru a-şi vinde casa de la mare sau blocul din Capitală. Dar ea a rămas pe poziţie. Nimic nu a fost de înstrăinat, ea lăsând acum totul unui strănepot pe care-l adora, fiicei adoptate şi nepoatei care, de asemenea, lucrează în domeniul cinematografiei.

 

Era străbunică de un an de zile

 

Stela Popescu a devenit străbunică în urmă cu aproximativ un an. Până acum, cea mai dragă fiinţă din viaţa ei a fost fiica sa vitregă (fosta nepoată, fata naturală a cumnatului său), Doina Maximilian, pe care a înfiat-o pe când trăia soţul ei. Aceasta are, la rându-i, o fată, Stanca Radu, de 29 de ani. Fata Doinei Maximilian e regizor de film şi a luat o serie de premii la festivaluri importante. Aceasta este cea care i-a oferit actriţei şansa de a fi străbunică, după ce a născut un băieţel pe care actriţa îl adora!

 

Sursa: Libertatea.ro


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn