Google+

Cea mai frumoasa femeie din lume este din Mexic. Tanara de 26 de ani a fost aleasa Miss World 2018. Locurile 2 si 3 au fost ocupate de participantele din Thailanda si Uganda - VIDEO

Cea mai frumoasa femeie din lume este din Mexic. Tanara de 26 de ani a fost aleasa Miss World 2018. Locurile 2 si 3 au fost ocupate de participantele din Thailanda si Uganda - VIDEO
Embed:

Cea mai frumoasa femeie din lume este din Mexic. Tanara de 26 de ani a fost aleasa aseara Miss World 2018. Concurenta pentru acest titlul a fost mare, in competitie fiind inscrise peste o suta de tinere din diferite state. Locurile 2 si 3 au fost ocupate de participantele din Thailanda si Uganda.

 

Castigatoarea Miss Worl 2018 este... Mexico. Vanessa Ponce de Leon a fost incoronata Miss World la finalul ultimei etape a concursului de frumusete de anul acesta, dupa ce a iesit in finala impreuna cu alte cinci concurente.

 

Fotomodelul in varsta de 26 de ani, a obtinut o diploma in afaceri internationale, este voluntara la  un ONG pentru migranti si face parte din consiliul de administratie a unui centru de reabilitare pentru fete. Coroana i-a fost transmisa de catre castigatoarea concursului de anul trecut, reprezentanta a Indiei. 

 

In timp ce ea este incoronata, va voi cere tuturor sa va ridicati si sa o vedeti pe Vanessa de Leon din Mexic, care este Miss World 2018.

 

Pe locul doi s-a plasat Miss Thailanda, iar locul trei a fost ocupat de Miss Uganda. La concursul din China, tara noastra a fost reprezentata de  moldoveanca Tamara Zaretcaia, care a castigat titlul de Miss Moldova in luna mai. Ea insa nu a trecut in ultima etapa.

 

“Ma numesc Tamara Zaretcaia. Am 21 de ani si sunt Miss Moldova 2018.”

 

Miss World 2018, cea de-a 68-a editie a concursului international de frumusete, a fost sponsorizat de guvernul municipiului din sudul Chinei, unde s-a si petrecut concursul, dar si de grupul chinez Noul Drum al Matasii. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn