Cel putin 18 oameni au murit, iar 35 au fost raniti in urma inundatiilor din Iordania. Printre victime sunt mai multi elevi aflati intr-un autobuz, care a fost luat de ape. Operatiunile de salvare continua, iar autoritatile cred ca numarul celor decedati ar putea creste.

Publicat:26.10.2018, 10:34


Numeroase drumuri au fost inundate si acoperite de noroi, astfel ca circulatia este, practic, imposibila. Aceste imagini au fost postate de o agentie de stiri locala, din care se vede cat de grava este situatia.

Autoritatile au anuntat ca cel putin 18 oameni au murit, iar 35 au fost raniti. Potrivit departamentului Apararii Civile, numarul victimelor ar putea creste, intrucat multe persoane au fost date disparute. Un autocar cu 37 de elevi la bord a fost luatde torenti si a ajuns intr-o vale.

Farid AL SHARAA, GENERAL DE BRIGADA AL APARARII CIVILE: “37 de elevi si 7 supraveghetori erau intr-o excursie scolara, ceea ce inseamna ca 44 de persoane sunt in zona.”

 Operatiunile de scoatere a vehiculului din rapa continua. Apararea Civila a anuntat ca pana acum au fost salvati 10 copii. De miercuri, polile nu se mai opresc in Iordania, iar autoritatile se asteapta la pagube materiale mari.