Google+

Chinurile ingrozitoare la care a fost supus un bebelus de 3 luni de catre mama lui si partenerul ei - VIDEO

Un cuplu de britanici a fost condamnat pentru moartea unui bebelus de trei luni. Stalney Davis, din Hamsphire, Marea Britanie, a murit in martie 2017 la spital, dupa ce mama sa si partenerul ei i-au spart craniul si i-au provocat 41 de fracturi.

 

Mama bebeluşului, Roxanne Davis, de 30 de ani, şi partenerul ei, Sam Davies, de 24 de ani, au primit acum fiecare câte 10 ani de închisoare, relatează BBC.

 

Judecătoarea de caz a spus că amândoi sunt vinovaţi în egală măsură pentru „moartea brutală” a copilului. Magistratul a spus că cel mic a suferit ”dureri infiorătoare”, fiind agresat fizic de mai multe ori. La un moment dat a fost strâns atât de tare încât coastele i-au atins coloana vertebrală, a mai spus judecătoarea, care a acuzat-o pe mamă că l-a tratat pe cel mic drept un „accesoriu de modă”.

 

Stanley a avut de cel puţin 3 ori coastele şi membrele rupte înainte de lovitura fatală la cap. Procurorii au spus că unul dintre parteneri l-a ucis pe cel mic, iar celălalt „a permis să se întâmple”. Amândoi au fost testaţi pozitiv pentru cocaină şi canabis imediat după arestare. Bebeluşul a murit la spital 7 zile mai târziu, iar poliţiştii au spus că rănile sau au fost „cu adevărat şocante”. El a avut 32 de fracturi la coaste, 9 la oasele din mâini şi picioare şi o fractură de 8 centimetri în craniu.

 


Foto: Stanley Davis

Mama copilului a plâns după ce a auzit verdictul şi a strigat ”nu, el mi-a ucis copilul, mi-a omorât bebeluşul”.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn