Cinci tineri, printre care si cativa minori au murit noaptea trecuta in Romania dupa ce masina in care se aflau a intrat sub un TIR. Vinovat s-ar face soferul autoturismului, care a intrat pe contrasens intr-o curba, si s-a ciocnit frontal cu vehiculul de mare tonaj. Traficul din zona a fost blocat pe parcursul interventiei salvatorilor si politistilor, care a durat cateva ore.

Publicat:09.12.2018, 08:16

Tragicul accident s-a produs noaptea trecuta intr-o localitate din judetul Suceava. Oamenii legii, sositi la fata locului, au identificat cinci persoane incarcerate, toate din autoturismul de model Ford Focus.

Potrivit Inspectoratului judetean pentru Situati de Urgenta, victimele nu mai aveau semne vitale, prezentand leziuni extrem de grave. Ulterior personalul medical a declarat decesul acestora. Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a extras corpurile neinsufletite dintre fiare.

Cei patru pasageri aveau varste cuprinse intre 17 si 18 ani. Soferul, in varsta de 21 de ani, ar fi intrat pe contrasens intr-o curba la dreapta, astfel ciocnindu-se frontal cu TIR-ul, scrie presa romana. Soferul acestuia, un turc in varsta de 55 de ani, nu a avut de suferit.

Potrivit politiei, barbatul nu consumase alcool. Presa romana mentioneaza ca in curba, in care s-a produs accidentul, exista marcajul continuu si indicatoare rutiere cu semnificatia Depasire interzisa si Curba la dreapta. Pe perioada interventiei, circulatia pe drum a fost oprita, reluandu-se dupa doua ore.