Dupa cununia religioasa, invitatii de marca au petrecut pana in zori la nunta printesei Eugenie, nepoata reginei, cu directorul unei companii care produce tequila.

Publicat:14.10.2018, 06:35

De altfel, scriu tabloidele, licoarea cu pricina a curs în valuri pâna în zori. Iar Robbie Williams a dat o reprezentatie surpriza pentru VIP-uri.

Însurateii au împrumutat masina lui James Bond, un Aston Martin argintiu, creat special pentru filmul Spectre, din seria aventurilor cu spionul maiestatii sale. Printesa Beatrice, sora miresei, s-a ocupat de aranjarea trenei. Apoi bolidul i-a dus pe printesa Eugenie si sotul ei, Jack Brooksbank, la Royal Lodge, resedinta socrului mare, ducele de York, unde a avut loc o a doua petrecere de nunta.

O prima petrecere, cea populara, a avut loc vineri dupa-amiaza la palatul Windsor, unde Eugenie si Jack au taiat împreuna tortul miresei. Creat de un cunoscut cofetar britanic, tortul cu glazura alba era decorat cu frunzele aramii ale toamnei si cu monograma mirilor.

Familia regala a acoperit cheltuielile pentru nunta, însa contribuabilii britanici au achitat nota de plata pentru masurile de securitate: doua milioane de lire sterline.

Desi a existat o interdictie clara pentru invitati, pe retelele de socializare s-au mai strecurat imagini de la receptie, de exemplu de la toasturile pentru fericitul cuplu.

Demi Moore s-a laudat cu rochia purtata vineri noapte, o creatie a designerului Stela Mc Cartney. De asemenea, Robbie Williams s-a fotografiat alaturi de frumoasa lui sotie, înaintea receptiei, unde artistul a cântat pentru invitati.

Vineri, la cununia religioasa, Robbie Williams a venit însotit si de soacra, care la fel ca mai toate doamnele a avut probleme cu palaria din cauza vântului puternic. De altfel, furtuna Callum a fost, cu siguranta, musafirul nepoftit la nunta printesei Eugenie, nepoata reginei.

Toti prichindeii familiei regale au fost paji sau domnisoare de onoare responsabile cu florile. George, fiul cel mare al ducilor de Cambridge, parea sa fie capitanul echipei de juniori. A râs cu pofta, a schitat pasi de dans si, plin de zel, le-a facut cu mâna tuturor.