Google+

Crime in lant in Bucuresti. Un tanar si-a ucis iubita, pe pisica acesteia si pe un vecin. Cum s-ar fi intamplat totul

O cearta in cuplu a avut un final terifiant sambata seara in Bucuresti. Un tanar de 24 de ani, de origine araba, si-a injunghiat mortal iubita, cu un an mai mare, si nu s-a indurat nici de animalul ei de companie - o pisica.

 

Apoi a plecat din apartamentul unde a avut loc crima şi - la doar câteva minute - a ucis un vecin, chiar în scara blocului. Agresorul a fost prins repede de poliţişti şi dus la spital, pentru că, se pare, consumase substanţe interzise.

 

Scenele de groază s-au derulat în jurul orei 19:00, într-un apartament din Sectorul 3 din Bucuresti. Se pare că tânărul şi iubita lui, în vârstă de 25 de ani, s-au certat, iar el şi-a pierdut cumpătul. A înjunghiat-o mortal, apoi s-a năpustit şi asupra pisicii ei, pe care n-a cruţat-o.

 

După acest episod teribil, individul a coborât la parterul blocului, unde a întâlnit un vecin. Iar de la o ţigară s-a ajuns din nou la crimă, povestesc locatarii.

 

Martor: “Criminalul i-a cerut o ţigară şi nu i-a dat.”

Martor: “Am coborât din lift, l-am văzut jos. Maxim un minut şi şi-dat ultima suflare. Foarte liniştit, nu l-am văzut ridicând vocea la cineva.”

 

Cumnata: “Pentru ţigară să omori un om... Un nenorocit!”

 

Bărbatul avea 64 de ani şi locuia cu mama sa. Avea doi băieţi - unul care îl vizita din când în când, celălalt stabilit în străinătate.

 

Martor: “Era un om liniştit.. mai ciugulea câte o bere nu făcea scandal, nu nimic... îl ştiu de 17 ani.”

 

Vecinul care a găsit cadavrul bărbatului de 64 de ani a sunat la 112, apoi l-a ţinut de vorbă pe suspect.

 

Martor: ” Îmi spunea că s-a certat cu prietena lui...că nu voia să se dea la o parte. Vorbea foarte incoerent. L-am ţinut de vorbă până a venit poliţia.”

 

Individul în vârstă de 24 de ani a fost încătuşat imediat şi dus la Secţie 23 Poliţie. Acolo, anchetatorii au observat însă că are un comportament ciudat.

 

Martor: “Cred că fumau şi ceva ciudat, că mirosea ciudat.”

 

Se pare că suspectul era sub influenţa unor substanţe interzise, aşa că a fost dus la Spitalul Floreasca, apoi la Spitalul Alexandru Obregia, pentru mai multe investigaţii. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn