Google+

Cruzime fara margini in Rusia. O fetita a fost batuta de o colega, chiar sub privirile altor copii. Cineva a filmat momentul si l-a publicat pe internet - VIDEO

Cruzime fara margini in Rusia. O fetita a fost batuta de o colega, chiar sub privirile altor copii. Cineva a filmat momentul si l-a publicat pe internet - VIDEO
Embed:

Cruzime fara margini in Rusia. O fetita a fost batuta de o colega, chiar sub privirile altor copii. Mai mult, cineva a filmat momentul si l-a publicat pe internet. Imaginile au devenit virale. Autoritatile avertizeaza ca asemenea incidente au loc tot mai des, in ultima vreme.


Scenele au fost surprinse la un gimnaziu din orasul rus, Primorsk. Din imagini se vede cum o eleva o impinge violent pe o colega. Apoi o ia de par si o pune la pamant. Totul se intampla afara, langa terenul de sport, sub privirile indiferente a altor copii.

 

Niciunul insa nu a intervenit, ca sa o ajute pe copila. Mai mult, din filmulet se aud zambete si aplauzele celor aflati acolo. Un incident asemanator a avut loc chiar acum cateva zile si in orasul Permi. Acolo, colegele unei eleve i-au dat foc la par si au filmat totul. 

 

In urma acestui caz, eleva a refuzat sa mai vina la scoala. Parintii au alertat profesorii si s-au plans la politie. Autoritatile din Rusia sustin ca incidente in care elevii dau dovada de agresivitate si cruzime nu mai sunt o noutate. Internautii au cerut pe retelele de socializare ca directorii de scoli sa ia masuri, iar copiii care isi bat colegii sa fie pedepsiti.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn