Google+

Cum a reusit un escroc israelian sa pacaleasca tinere scandinave cu milioane de euro

Un playboy israelian, care se dadea drept fiul unui miliardar, proprietar de mine de diamante, care isi spunea “Printul diamantelor”, a escrocat de milioane de dolari femei din intreaga lume, pe care le ”agata” pe Tinder.

 

Shimon Hayut, 28 de ani, a dus-o de nas pe o tânără scandinavă spunându-i că este Simon Leviev, fiul miliardarului evreu Lev Leviev. Aceasta s-a îndrăgostit de el şi după numai câteva săptămâni a primit o lovitură financiară care a destabilizat-o.

 

Escrocul folosea aplicaţia matrimonială Tinder pentru a lua legătura cu tinere bogate, apoi reuşea cumva să pună mâna pe datele de pe cardurile de credit, relatează Daily Mail.

 

Cecilie Fjellhoy (foto), 31 de ani, din Lillestrom, Norvegia, spune că Hayut a convins-o că era bogat atunci când s-au întâlnit la Londra. Ea a declarat că a fost copleşită de cheltuielile lui cu avioane private, hoteluri de lux, petreceri şi angajaţi, inclusiv gărzi de corp.

 

 

Aşa că tânăra nu a avut nicio problemă să-i spună numărul de card când el i-a motivat că nu poate furniza datele lui într-o ţară din Orientul Mijlociu, din motive de securitate.

 

 

Fjellhoy a constat apoi că din contul ei au fost retraşi peste 200.000 de euro, iar ”miliardarul” de care se îndrăgostise până peste cap nu mai era de găsit.

 

Hayut a folosit o parte din aceşti bani pentru a impresiona alte femei, exact aşa cu o impresionase pe norvegiancă. Cu cardul ei de credit a plătit pentru limuzine şi camere de hotel, pentru a o convinge pe o suedeză - Pernilla Sjoholm - că este miliardar. După ce i-a câştigat încrederea, israelianul a lăsat-o şi pe aceasta cu conturile goale.

 

Hayut este dat în urmărire în Israel pentru furt, fals şi fraudă încă din 2011. Ulterior a fost reclamat pentru aceleaşi fapte în mai multe ţări nordice, dar şi în Marea Britanie.

 

Se crede că el a furat de la tinere pe care le-a indus în eroare milioane de euro.

 

Pe Instagram-ul Pro TV Chisinau găsiţi imaginile, dar si stirile momentului din Moldova, dar şi din lume!  Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.


Sursa: Stiri Pro Tv
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn