Printul Charles a deschis usa casei sale - si albumele personale de familie - ca parte a unui proiect special pentru a oferi fanilor cateva detalii din viata lui privata.

Publicat:14.11.2018, 06:19

Charles care urmeaza sa-si sarbatoreasca ziua de nastere pe 14 noiembrie a permis fotografilor specializati Google accesul la camerele opulente ale casei Clarence House, resedinta sa din Londra.

Expertii au putut astfel sa creeze un tur virtual în format 360 de grade, oferind vizitatorilor din toata lumea posibilitatea sa exploreze locuri ca Entrance Hall, Morning Room si  Horse Corridor.

Privitorii pot sa mute camera sus si jos si se pot uita la tavan si la podea, pot chiar da zoom pe locurile fata de care au un interes. Procesul a fost repetat si în Dumfries House, casa din Scotia a Printului Charles.

 

Alaturi de turul virtual, Charles a oferit fotografii din colectia sa personala unei noi galerii online care ilustreaza viata lui, potrivit Daily Mail.

 

Printul Charles s-a nascut în data de 14 noiembrie 1948 la Londra. El a fost casatorit cu Printesa Diana si are doi copii, pe printul William si printul Harry.

Potrivit presei din Marea Britanie, Regina Elizabeta a II-a planuieste sa abdice în favoarea printului Charles. Suverana britanica ar urma sa se retraga peste trei ani, atunci când va împlini 95 de ani.