Patru moldoveni au fost raniti, dupa ce autobuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident in Rusia. Cel mai mult a avut de suferit soferul autocarului, care ar fi intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un camion. Barbatul se afla la spital.

Publicat:06.12.2018, 16:19

Accidentul s-a produs ieri, pe o sosea din regiunea Pskov. Autocarul, cu 14 moldoveni la bord, pornise din Sankt-Petersburg si urma sa ajunga in Moldova. Presa rusa scrie ca soferul autobuzului conducea cu viteza, iar la un moment dat, ca sa evite impactul cu o masina care circula in fata, a intrat pe contrasens, iar astfel s-a ciocnit cu un camion incarcat cu nisip. Trei pasageri si soferul autocarului au avut de suferit.

Alexandru ROITMAN, PURTATORUL DE CUVANT AL MINISTERULUI DE EXTERNE DIN MOLDOVA:Soferul este internat intr-un spital. Ranile acestuia sunt mai grave, dar la momentul actual este in stare stabila si viata acestuia se afla in afara oricarui pericol.

Alte trei persoane ranite, despre care presa rusa scrie ca ar fi doi barbati si o femeie, au fost usor raniti. Toti au primit ingrijiri medicale la fata locului, iar apoi si-au continuat drumul cu un alt autocar.