De o baie rece si neasteptata au avut parte cativa politisti din Rusia, peste care au cazut 42 de tone de apa in timpul unui exercitiu simulat. Apa a cazut dintr-un avion al Serviciului pentru Situatii Exceptionale, doar ca trebuia sa ajunga in padure si nu peste agentii de patrulare.

Publicat:13.06.2018, 14:22


Conform scenariului exercitiului salvatorilor, padurea de langa orasul rus Noginsk ardea, asa ca in zona a fost trimis un avion care sa lupte cu flacarile. Totul mergea conform planului, pana la momentul in care a fost golit rezervorul cu apa.

Angajatii Serviciului Situatii Exceptionale din regiunea se pare ca au cam intarziat, asa ca apa s-a imprastiat nu in padure ci pe soseaua care o inconjoara. Acolo se aflau cateva masini ale inspectorilor de patrulare, care au incercuit zona pentru ca exercitiul sa se desfasoare fara probleme.

Cel putin 3 politisti s-au pomenit brusc sub un dus rece si au fost udati pana la piele. Din fericire nimeni nu a avut de suferit in urma incidentului. Oamenii legii au reactionat cu umor la cele intamplate si au postat inregistrarea video pe internet ca sa-i amuze si pe internauti.