De ziua adoptiilor din districtul american Milwaukee, o instanta a oficializat una cu totul iesita din comun. Un cuplu a infiat o fetita de un anisor, la 17 ani dupa ce au primit-o in sanul familiei pe sora sa mai mare. La cei 60 de ani, sotii s-au aratat pregatiti sa devina din nou parinti.

Publicat:20.11.2018, 18:43


Tim si Lynn Brusnahan au trecut de 60 de ani si erau mai degraba pregatiti sa devina bunici, decat parinti din nou, dar soarta le-a rezervat altceva.

Lynn BRUSNAHAN: Am primit un telefon neasteptat de la o asistenta sociala care o face si pe detectivul. Cauta o casa pentru Lou.”

Asistenta sociala n-a apelat la ei din intamplare. Stia ca sotii Brusnahan au un copil biologic si doi adoptati. Si mai stia ca micuta careia ii cauta o casa, este de fapt, sora fiicei lor adoptive, care acum are 20 de ani, si pe care au adoptat-o cu mult timp in urma.

„A fost neasteptat. N-am planuit asa ceva.”

Nici nu s-au gandit sa refuze. Au luat fetita temporar, dar nu s-au indurat sa se mai desparta de ea si au decis s-o adopte, spre bucuria fiicei mai mari, care a aflat ca are si o surioara.

Katie, SORA FETITEI ADOPTATE: Inca de cum a venit la noi, am simtit ca face parte din familie. Acum ca e oficial, suntem foarte fericiti, recunoscatori si incantati. Suntem gata.”

O instanta a oficializat adoptia chiar de ziua adoptiilor din districtul Milwaukee.

Iar proaspetii parinti sunt gata sa o ia de la capat cu un copil de un an.