Google+

Donald Trump Jr. a publicat schimbul de mesaje avut cu Wikileaks

Donald Trump Jr., fiul cel mare al presedintelui american, a publicat pe Twitter schimbul de mesaje cu Wikileaks, dupa ce un raport exploziv a aratat ca a comunicat cu organizatia lui Julian Assange in timpul campaniei electorale a tatslui sdu din 2016.


Reacţia acestuia a venit după ce revista americană The Atlantic a arătat că Donald Trump Jr. a avut un schimb de mesaje directe pe Twitter cu WikiLeaks, atât în timpul campaniei prezidenţiale, cât şi din momentul în care tatăl său, Donald Trump, a devenit preşedinte, anunţă CNN.

 
The Atlantic a mai transmis că toate conversaţiile au fost redirecţionate către anchetatorii Congresului, care caută dovezi pentru a descoperi dacă echipa de campanie a lui Donald Trump a colaborat cu guvernul rus.


WikiLeaks a generat mari controverse în timpul campaniilor prezidenţiale din 2016 din Statele Unite ale Americii, cu emisiuni periodice în care erau dezvăluite e-mailuri din partea oficialilor Comitetului Naţional Democrat şi a preşedintelui campaniei lui Hillary Clinton, John Podesta.


În 7 octombrie 2016, serviciile de informaţii din SUA au anunţat public că serviciile de informaţii ruseşti au piratat mai multe documente interne din cadrul campaniei lui Hillary Clinton şi apoi au furnizat materiale obţinute către WikiLeaks cu scopul de a fi publicate.


”Iată schimbul de mesaje cu @wikileaks şi cele 3 răspunsuri ale mele, pe care Congresul a ales să le scurgă selectiv. Cât de ironic!”, a scris fiul lui Donald Trump pe Twitter, exemplificând cu imagini.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn