Google+

Dupa 18 ani, in care nu mai parea posibil, a fost elucidat un caz de disparitie in SUA. O fata rapita dintr-un spital din Florida, cand abia venise pe lume, a fost gasita - VIDEO

Dupa 18 ani, in care nu mai parea posibil, a fost elucidat un caz de disparitie in SUA. O fata rapita dintr-un spital din Florida, cand abia venise pe lume, a fost gasita - VIDEO
Embed:

Dupa 18 ani, in care nu mai parea posibil, a fost elucidat un caz de disparitie in Statele Unite. O fata rapita dintr-un spital din Florida, cand abia venise pe lume, a fost gasita. Este teafara, dar a crescut fiind convinsa ca femeia care a rapit-o ii este mama biologica. Acum ea a fost retinuta.

 

Fata a fost luata de langa mama ei de la o maternitate din Florida, in 1998. Trecusera 8 ore de la nastere cand Gloria Williams, care s-a prezentat drept asistent medical, i-a spus mamei ca fetita are febra si ca trebuie consultata de medic. A luat micuta si a disparut fara urma. Mama si-a cautat cu disperare fiica, iar cazul a atras atentia presei si politiei. Dupa 18 ani de cautari, oamenii legii au dat de fata.

 

Mike WILLIAMS, POLITIST: ”În Carolina de Sud am găsit o tânără de 18 ani, cu aceaşi dată de naştere, dar cu un nume diferit. Investigaţiile suplimentare au arătat că au fost folosite acte false pentru stabilirea identităţii acestei femei.”

 

Testul ADN i-a confirmat identitatea reala.

 

Mike WILLIAMS, POLITIST: ”Ca să nu o traumatizăm şi mai mult, nu-i vom dezvălui numele sub care a trăit în toţi aceşti ani.”

 

In toti acesti ani, tanara a crescut fiind convinsa ca femeia care a rapit-o este mama ei biologica. Femeia care i-a dat viata a fost anuntata ca fiica ei a fost gasita. O eventuala intalnire intre cele doua depinde doar de fata, spune politia. Gloria Williams, acum in varsta de 51 de ani, a fost arestata si acuzata de rapire.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn