Google+

Elev, la un pas de exmatriculare dupa un comentariu la adresa profesoarei care i-a dat nota 3. Ce mesaj i-a lasat pe pagina de facebook a scolii: "Aceasta struto-camila care... " - VIDEO

Elev, la un pas de exmatriculare dupa un comentariu la adresa profesoarei care i-a dat nota 3. Ce mesaj i-a lasat pe pagina de facebook a scolii: "Aceasta struto-camila care... " - VIDEO
Embed:

Scandal urias la colegiul ″Bogdan Petriceicu Hasdeu″⁣, din Buzau, Romania. Un elev de clasa a XI-a este la un pas de a fi exmatriculat dupa ce si-a exprimat parerea, pe un grup de socializare, despre profesoara lui de desen.

 

Adolescentul a postat un videoclip în care femeia, îmbrăcată sumar, interpretează o melodie şi dansează lasciv. Cea în cauză s-a simţit lezată şi a cerut consiliului profesoral exmatricularea băiatului, care prin gestul său a generat un lung şir de comentarii.

 

Răfuială dintre profesoara de desen şi elev a început în momentul în care liceanul a postat pe grupul de facebook al Colegiului “Bogdan Petriceicu Haşdeu” un videoclip în care femeia, alături de alte două tinere, interpreta o melodie de muzică uşoară.

 

Adolescentul, elev în clasa a XI-a, tocmai primise, acum 3 săptămâni, nota 3 la... desen. Acum, ironic, a adăugat nişte...aprecieri la adresa talentului artistic al tinerei sale profesoare.

 

”Colegiul Bogdan Petriceicu Haşdeu este liceul în care este interzisă purtarea bărbii şi a părului lung, dar unde predă una dintre cele mai luminate minţi ale sistemului de învăţământ, această struţo-cămilă a artei, care se zbate între vocaţia de a cânta şi de a desena”, a comentat el.

 

Postarea băiatului a stârnit un potop de comentarii din partea colegilor. Unele într-un limbaj suburban. Cele mai multe făceau referire la mişcările profesoarei de desen.

 

Elena Voicu, mama elevului: “Doamna profesoară de desen a aflat despre ce a făcut fiul meu, că a făcut un comentariu la videoclipul dumneaei, s-a dus la conducere şi s-a propus media la purtare între 4 şi 6 şi după aia 2 cu exmatriculare. Mi se pare o decizie nedreaptă şi părerea mea este că el nu a încălcat niciun punct din regulamentul şcolar al liceului.”

 

Laurenţiu Ţepelus, director adjunct Colegiul Naţional “B.P.Haşdeu” Buzău:Liceul desfăşoară o anchetă internă şi în funcţie de modul în care sunt argumentate punctele de vedere se va ajunge la aplicarea regulamentului în ceea ce priveşte comportamentul elevului.”

 

Decizia de exmatriculare nu este, încă, definitivă.

 

Florina Stoian inspector şcolar general ISJ Buzău: “Mama acestui elev a depus o petiţie la inspectorat. Inspectorul va merge în zilele care urmează să verifice cele afirmate şi să discute cu conducerea şcolii. Este posibil că elevul să fi încălcat regulamentul intern şi atunci să vedem ce riscă pentru faptele lui.”

 

Profesoara a transmis conducerii şcolii că refuză să comenteze acest incident.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn