Faith Hindle, o fata de 13 ani din localitatea britanica Cadishead, a fost gasita moarta in camera sa de catre mama. Inainte de deces, ea fusese hartuita pe Snapchat si Instagram.

Publicat:15.12.2018, 17:52

Una din rudele fetei a declarat, pentru Daily Mail, ca familia a facut o solicitare la poliţie, astfel încât sa investigheze daca fata a fost harţuita pe reţelele de socializare.

„Dorim o ancheta pentru ca ştim ca a fost abuzata online, pe Instagram şi Snapchat. Problema e ca mesajele de pe Snapchat dispar, însa Faith facuse câteva capturi cu mesajele. Ştiu ca în trecut le-a spus mai multor persoane ca „simte ca n-are ce cauta aici.” Acele persoane i-au raspuns: „Fa-o. Ucide-te! E îngrozitor!”, a spus Theresa Riley, bunica fetei.

Potrivit presei locale, cu câteva ore înainte de deces, Faith i-a spus mamei ca va petrece noaptea la tatal sau, informeaza The Sun. Însa ea s-a întâlnit cu doua prietene şi apoi s-a întors acasa cu ele. Cea care ar fi gasit-o decedata este mama fetei, Charlene Riley, care n-a fost acasa când s-a întâmplat tragedia.

„Nu pot sa cred ca nu mai e. Râdea şi glumea tot timpul, iar apoi, dintr-o data, a disparut. Nimeni nu poate sa creada ce s-a întâmplat. Craciunul va fi foarte dificil. Nimeni nu se aştepta sa faca pregatirile pentru înmormântarea unei fete de 13 ani”, a declarat Lee, tatal fetei.

Potrivit acestuia, fata avea un istoric în ceea ce priveşte sanatatea mintala.

Un purtator de cuvânt al Poliţiei a precizat ca moartea fetei nu pare sa se fi produs în condiţii suspicioase. Personalul de pe ambulanţa care se afla la locuinţa fetei a sesizat poliţia în jurul orei 23.00, unde fusese descoperit trupul acesteia.

Sursa: The Sun