Google+

Fata de 13 ani, gasita moarta in camera sa, dupa ce a fost hartuita pe Snapchat si Instagram

Faith Hindle, o fata de 13 ani din localitatea britanica Cadishead, a fost gasita moarta in camera sa de catre mama. Inainte de deces, ea fusese hartuita pe Snapchat si Instagram.

 

Una din rudele fetei a declarat, pentru Daily Mail, că familia a făcut o solicitare la poliţie, astfel încât să investigheze dacă fata a fost hărţuită pe reţelele de socializare.

 

„Dorim o anchetă pentru că ştim că a fost abuzată online, pe Instagram şi Snapchat. Problema e că mesajele de pe Snapchat dispar, însă Faith făcuse câteva capturi cu mesajele. Ştiu că în trecut le-a spus mai multor persoane că „simte că n-are ce căuta aici.” Acele persoane i-au răspuns: „Fă-o. Ucide-te! E îngrozitor!”, a spus Theresa Riley, bunica fetei.

 

 

Potrivit presei locale, cu câteva ore înainte de deces, Faith i-a spus mamei că va petrece noaptea la tatăl său, informează The Sun. Însă ea s-a întâlnit cu două prietene şi apoi s-a întors acasă cu ele. Cea care ar fi găsit-o decedată este mama fetei, Charlene Riley, care n-a fost acasă când s-a întâmplat tragedia.

 

„Nu pot să cred că nu mai e. Râdea şi glumea tot timpul, iar apoi, dintr-o dată, a dispărut. Nimeni nu poate să creadă ce s-a întâmplat. Crăciunul va fi foarte dificil. Nimeni nu se aştepta să facă pregătirile pentru înmormântarea unei fete de 13 ani”, a declarat Lee, tatăl fetei.

 

Potrivit acestuia, fata avea un istoric în ceea ce priveşte sănătatea mintală.

 

Un purtător de cuvânt al Poliţiei a precizat că moartea fetei nu pare să se fi produs în condiţii suspicioase. Personalul de pe ambulanţă care se afla la locuinţa fetei a sesizat poliţia în jurul orei 23.00, unde fusese descoperit trupul acesteia.

 

Sursa: The Sun


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn