10:39, 6 Februarie 2013
, PRO TV

Femeie cu chip de monstru. O dadaca din Rusia, cercetata ca ar fi batut un copil! IMAGINI SOCANTE


Femeie cu chip de monstru. O dadaca din Rusia, cercetata ca ar fi batut un copil! IMAGINI SOCANTE

A aruncat copilul in balansoar, l-a lovit cu piciorul in spate si cu mana in cap. Imaginile socante au fost vazute de parintii micutului in varsta de cateva luni, lasat in grija unei bone. Actiunile femeii, in varsta de 55 de ani, au fost surprinse de o camera de supraveghere pe care parintii copilului au instalat-o in apartament. Incidentul a avut loc in regiunea Krasnoyarsk, Rusia, informeaza newsru.com.


Potrivit portalului, femeia lucra in calitate de bona de mai bine de sase ani. In momentul in care in familie s-a nascut al treilea copil, parintii au apelat din nou la serviciile femeii.

 

 

Intr-o zi cand mama s-a intors acasa de la serviciu a observat ca micutul sta intr-un balansoar cu fata in jos si plange continuu. Intrebata de ce acesta plange, bona i-a spus ca micutul este rasfatat si se cere mereu in brate. Dupa acest incident parintii au vorbit cu baiatul lor mai mare care le-a povestit ca bona deseori il bate pe micut. 

 

 

Ca sa fie siguri de cele spuse de fiul lor, parintii au instalat o camera de supraveghere in apartament. Dupa ce au vazut imaginile in care bona il bate pe micut, parintii au alertat politia. In timpul cercetarilor, vina femeii a fost demonstrata. Suspecta, insa, a refuzat sa depuna marturie. 

 

 

Pentru actiunile sale dadaca risca o amenda de pana la 40 de mii de ruble (aproape 16 000 de lei MD) sau pana la trei luni de inchisoare. Potrivit politiei din Krasnoyarsk, cel mai probabil, femeia se va alege cu o amenda. 

 

Alte ştiri despre: