Fenomen ciudat intr-o zona fierbinte din Statele Unite. O ninsoare slaba a paralizat orasul San Antonio, unde nu s-a mai vazut zapada de zeci de ani. Fulgii de nea au acoperit gazonul verde si copacii cu un strat subtire de zapada, iar localnicii au fost socati, dar si incantati de ninsoare. Unii au prins prima ninsoare din viata lor.

Publicat:08.12.2017, 10:15

“Este pentru prima oara cand ninge.”

 “Nu am mai vazut zapada, este prima oara cand o vad in America. Sunt din India. Sunt foarte entuziasmata.”

Locuitorii din San Antonio, oras din statul Texas al Statelor Unite ale Americii au avut parte de o surpriza aseara. A inceput sa ninga ca in poveste dupa ce localnicii nu au mai vazut zapada in localitatea lor din 1985. 

“Ultima oara cand am vazut zapada, cred ca a fost in anii 80. Eram copil, aveam vreo 6, 7 ani. Atunci orasul a ramas blocat timp de vreo 4 zile, a fost oribil. Dar sunt incantat de asta, este superb.”

Daca pe sfalt, zapada nu prea s-a asezat topindu-se, masinile au fost acoperite de un strat subtire. Fulgii au transformat toti adultii in copii. Unii au facut oameni de zapada, iar altii au incercat sa guste neaua. 

Din cauza zapezii neasteptate, mai multe scoli din regiune si-au inceput activitatea cateva ore mai tarziu, iar unele au fost inchise. Potrivit meteorologilor vremea se va imbunatati astazi in regiune, iar teperaturile vor ajunge maine pana la 20 de grade.