Google+

Fina lui Putin a facut o greseala de 1,6 milioane de euro! Un detaliu observat in public a ruinat-o

Ksenia Anatolyevna Sobchak este o vedeta de prim rang din Rusia - actrita, realizator tv, politiciana, jurnalista -, dar, mai presus de toate, ar fi, conform presei din cea mai mare tara din lume, fina lui Vladimir Putin, a scris mirror.co.uk.

 

Ksenia Sobchak, care pe 5 noiembrie va împlini 37 de ani, a intrat şi în politică, lansând „Partidul Schimbării” şi şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale, deşi era convinsă din start că n-are cum să atenteze la postul lui Vladimir Putin, care a câştigat cu peste 75 la sută din voturi la scrutinul din martie.

 

Mulţi au acuzat-o că s-a înscris în cursă, doar pentru a se face mai cunoscută.

 

Însă acum, un telefon de ultimă generaţie, care costă undeva în jurul a 1.000 de euro, ar putea s-o bage în faliment pe rusoaica dornică de afirmare cu orice preţ.

 


A folosit în public telefonul rivalilor

 

Compania sud-coreeană Samsung a dat-o în judecată pe Ksenia Sobchak, pentru că a fost văzută în public folosind un iPhone X, în ciuda faptului că avea un contract cu producătorul sud coreean pentru a promova smartphone-urile sale.

 

Ksenia trebuia să promoveze brandul Samsung în Rusia, dar s-a afişat în public cu un Apple. Ea a participat la o emisiune televizată şi, la un moment dat, şi-a verificat mesajele. A încercat să acopere aparatul cu o hârtie, dar a fost timp să se vadă că nu e un Samsung.

 

Fina lui Putin n-a mai fost atentă ce telefon foloseşte în public


Sursa: libertatea.ro
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn