Google+

Gafa a presedintelui Belarusului. Lukasenko i s-a adresat lui Vladimir Putin cu numele premierului rus, Dmitri Medvedev. Liderul de la Kremlin a reactionat cu umor - VIDEO

Gafa a presedintelui Belarusului. Lukasenko i s-a adresat lui Vladimir Putin cu numele premierului rus, Dmitri Medvedev. Liderul de la Kremlin a reactionat cu umor - VIDEO
Embed:

Gafa amuzanta comisa de presedintele belarus. La o intalnire avuta la Minsk, Alexandr Lukasenko i s-a adresat lui Vladimir Putin cu numele premierului rus Dmitri Medvedev. Vazandu-l in aceasta incurcatura, Putin a reactionat cu umor.


Alexandr LUKASENKO, PRESEDINTE BELARUS: ”Stimate Dimitri Anatolievici...”


Dupa aceasta fraza, Lukasenko s-a jenat si a incercat sa explice din ce cauza a facut greseala. Vladimir Putin a reactionat cu umor la aceasta incurcatura.

”Eu pot să vă explic. Banii doar sunt acolo. -Nu, nu din cauza asta! Noi am avut o discuţie privată (n.r cu Dimitri Medvedev) despre reţete, v-am spus deja.” 


Apoi, Lukasenko a mai facut o incercare.


Alexandr LUKASENKO, PRESEDINTE BELARUS: ”Stimate Vladimir Vladimirovici, Dmitri Anatolievici, stimaţi prieteni...”


Anterior, pe internet au aparut tot felul de pareri in care internautii scriau ca Vladimir Putin l-a ales pe Dmitri Medvedev premier, iar ulterior presedinte pentru ca cei doi se aseamana. Internautii referindu-se la faptul ca oficialii sunt aproape de aceeasi inaltime, dar si la felul in care cei doi vorbesc. Presa rusa scrie ca Vladimir Putin si Aexandr Lukasenko au discutat in general despre relatiile dintre Rusia si Belarus. Unul din subiectele principale ale discutiilor a fost instalarea unei baze aeriene ruse pe teritoriul fostei republici sovietice. In schimbul autorizarii acestei baze, Lukasenko ar urma sa ceara Kremlinului un nou credit pentru Belarus. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn