Google+

Gestul nesabuit al unei femei a dus la moartea a 15 oameni. Era furioasa ca a uitat sa coboare din autobuz. Imagini care pot afecta emotional - VIDEO

Gestul nesabuit al unei femei a dus la moartea a 15 oameni. Era furioasa ca a uitat sa coboare din autobuz. Imagini care pot afecta emotional - VIDEO
Embed:

15 persoane au murit, in sud-vestul Chinei, dupa ce o femeie l-a atacat pe soferul unui autobuz in timp ce acesta era la volan.Astfel, vehiculul a ieşit de pe un pod şi a căzut în râul Yangtze. Aceasta era furioasă că bărbatul nu a oprit în staţia de autobuz în care ea trebuia să coboare.

 

Din imaginile surprinse de o cameră de bord şi publicate de poliţia din Chongqing, se vede cum o femeie furioasă ţipă la şoferul autobuzului, în timp ce acesta conducea. După aceea, femeia de 48 de ani l-a atacat cu telefonul mobil, iar el a încercat să se apere. Când ea l-a lovit din nou, bărbatul a tras brusc de volan spre stânga, ieşind de pe un pod suspendat şi plonjând în apă, informează CNN.

 

Potrivit martorilor, femeia realizase că a uitat să coboare la staţia potrivită, aşa că i-a cerut şoferului să oprească maşina. Acesta i-a spus că nu se poate, pentru că nu exista o staţie de autobuz în apropiere şi a sfătuit-o să coboare la următoarea.

 

Imaginile descoperite de autorităţile chineze au făcut lumină în acest caz, întrucât iniţial nu se putea stabili cauza care a dus la producerea accidentului. Zile la rând, autobuzul a rămas pe fudul râului Yangtze, la 70 de metri adâncime.

 

Pentru stabilirea cauzei producerii accidentului, poliţiştii au analizat peste 2.300 de ore surprinse de camerele de supraveghere, au discutat cu numeroşi martori şi au colectat filmuleţe surprinse de camerele de supraveghere ale altor maşini. Astfel, vinovaţi pentru tragedie se fac atât şoferul, cât şi femeia.

 

În această săptămână, autobuzul a fost scos din apele râului. 13 trupuri au fost recuperate de scafandri, iar alte două sunt căutate în continuare.


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn