Actorul britanic Hugh Grant, cunoscut pentru rolurile unor barbati seducatori pe care le-a interpretat in numeroase comedii romantice, se va casatori pentru prima data, la varsta de 57 de ani, cu partenera lui de viata, suedeza Anna Eberstein.

Publicat:21.05.2018, 19:07

Anuntul referitor la casatoria cuplului a fost publicat de primaria din Kensington and Chelsea, un district rezidential din vestul Londrei, unde Hugh Grant detine o locuinta, a dezvaluit tabloidul The Sun. Potrivit legislatiei britanice, anuntul referitor la o casatorie trebuie sa fie publicat cu trei saptamâni înainte de nunta.

Aceasta va fi prima casatorie a starului britanic, în vârsta de 57 de ani, devenit celebru cu rolul din filmul “Patru nunti si o înmormântare”. El formeaza de sase ani un cuplu cu Anna Eberstein, cu care are trei copii.

În vârsta de 39 de ani, viitoarea mireasa este o femeie divortata. Anna Eberstein, fost producator al postului american de televiziune ESPN, este în prezent director al unui brand suedez pentru articole vestimentare dedicate copiilor, Ace & Me Kids.

Supranumit “eternul celibatar” de presa britanica, Hugh Grant a avut în trecut mai multe relatii intens mediatizate, în special cu actrita si fotomodelul britanic Liz Hurley si cu producatoarea Jemima Goldsmith. Actorul britanic are si doi copii cu actrita chineza Tinglan Hong.

Într-un interviu acordat publicatiei Daily Mirror, cu câteva luni înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, starul britanic a spus ca se temea de faptul ca urma sa devina “un om batrân, trist si solitar”.

Cu o prezenta constanta pe marile ecrane în anii 1990 si 2000, apreciat de public pentru interpretarile din filmele “Notting Hill”, “Love Actually” si “Bridget Jone’s Diary”, Hugh Grant a primit elogii unanime din partea presei britanice pentru evolutia sa recenta dintr-o miniserie TV produsa de BBC.

În miniseria “A Very English Scandal”, al carei prim episod a fost difuzat duminica seara, Hugh Grant interpreteaza personajul Jeremy Thorpe, un reprezentant în plina ascensiune al Partidului Liberal din anii 1960-1970, care a încercat prin toate mijloacele posibile sa îl reduca la tacere pe un fost amant care ameninta cu dezvaluirea relatiei lor. Judecat pentru conspiratie si incitare la crima, Jeremy Thorpe a fost achitat la toate capetele de acuzare formulate împotriva lui, însa acel proces a determinat încheierea carierei sale politice

Sursa: Agerpres