Iarna se pare ca a uitat de calendar. A nins puternic astazi in Rusia. Un strat alb de zapada s-a asternut in mai multe orase, intre care si Moscova. Internautii au facut haz de necaz si s-au intrecut in poze care mai de care.

Publicat:08.05.2017, 14:52


Ninsorile nu vor sa plece nici in luna mai. La Moscova a nins de parca ar fi iarna, iar oamenii au fost nevoiti sa-si scoata din nou hainele groase. Meteorologii au anuntat ca rusii nu vor scapa usor de vreme rea. Potrivit prognozelor, se mai aseapta ninsori si temperaturi scazute.

Astazi, termometrele au inregistrat 8 grade la Moscova. Si cum zapada este un fenomen cu totul neobisnuit pentru aceasta perioada a anului, internautii au facut poze si le-au postat pe retelele de socializare. Unii au scris pe stratul de zapada 98 februarie sau La multi ani! facand referire la sarbatorile de iarna.

In alte localitati, cum ar fi Ecaterinburg sau Krasnoiarsk, a inceput sa ninga inca acum 3 zile.  Din cauza ninsorii, mai multe case au ramas fara curent electric. Totodata, vantul a smuls zeci de copaci din radacini.