Google+

Imagini cu Avicii pe patul de spital. ”Iti traiesti viata intr-o valiza si apoi depinzi de asta”

Decesul celebrului DJ Avicii a venit la doar cateva zile dupa ce a fost nominalizat la premiile Billboard pentru albumul lansat in august, anul trecut.În spatele succesului dobândit pe scenă, Tim Bergling se lupta cu probleme grave de sănătate. Într-un documentar filmat între 2013 şi 2016, au fost scoase la iveală afecţiunile cu care acesta se confrunta.


Avicii s-a luptat cu o pancreatită acută, datorată în mare parte consumului excesiv de alcool. În consecinţă, acestuia i-au fost extirpate vezica biliară şi apendicele, în 2014, anulând astfel o serie de spectacole pentru a se recupera, scrie Daily Mail.


Stilul de viaţa tumultuos al artistului internaţional s-a oprit definitiv în 2016, atunci când a anunţat că va renunţa la toate turneele pentru a se concentra mai mult asupra stării de sănătate şi pentru a se recupera.


În acel documentar, Tim apare extrem de dezorientat şi confuz cu privire la a înţelege în ce zi se află. Părea epuizat, iar ochii îi erau înceţoşaţi.
DJ-ul a fost internat de mai multe ori în trecut din cauza consumului excesiv de alcool. Acesta a vorbit despre lupta sa cu anxietatea şi cu alcoolul.


”Călătoreşti peste tot, îţi trăieşti viaţa într-o valiză, ajungi într-un loc, peste tot e alcool gratis, e ciudat dacă nu bei. Tocmai mi-am creat un obicei, pentru că te bazezi pe curajul şi încrederea pe care o ai atunci când consumi alcool şi apoi depinzi de asta”, susţinea artistul.


Deşi DJ-ul a fost spitalizat în trecut pentru consumul excesiv de alcool, el a susţinut că nu a luat niciodată drogul MDMA, cunoscut ca fiind popular în rândul marilor artişti.


Într-un interviu din 2013, el a spus: “Vreau să o iau. Dar mi-e teamă că-mi voi pierde controlul”.

 

Artistul suedez a fost găsit mort în Oman, dar alte detalii decesului său sunt încă incerte. Familia lui s-a declarat devastată şi a cerut presei să-i respecte nevoia de intimitate. Publicul românesc a avut ocazia să-l asculte pe DJ Avicii la festivalul Untold în 2015.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn