Imagini cu un bebelus aflat in carucior, impins de un sofer din Gorj, Romania, care conduce o masina cu volan pe dreapta, au fost postate pe facebook. Politia a deschis, marti, o ancheta in acest caz, pentru identificarea barbatului, care pare a fi tatal micutului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Publicat:23.10.2018, 09:32


În filmarea postata pe facebook apare un autoturism cu numere de Gorj, cu volan pe dreapta. În timp ce soferul conduce masina cu o singura mâna, cu cealalta împinge un carucior în care se afla un copil, cel mai probabil fiul lui.

Soferul este încurajat de pe marginea drumului de o femeie care pare a fi mama baietelului, care este amuzata de situatie.

La un moment dat, conducatorul auto se întâlneste cu doi localnici, iar unul dintre ei se aseaza pe capota.

Oamenii legii s-au autosesizat dupa ce au vazut imaginile si îi cauta pe parintii copilului.

"Deocamdata se efectueaza verificari pentru identificarea persoanelor din imagini si locatia", a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazar, purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj.

De asemenea, si Directia pentru Protectia Copilului Gorj s-a autosesizat în acest caz.

"Am vazut si noi imaginile. Ne-am autosesizat în acest caz. Am facut o adresa în regim de urgenta la Politie sa îl identifice, sa vedem despre cine este vorba. Urmeaza sa analizam cazul prin prisma legislatiei de protectie a copilului. Cu siguranta este un incident care ridica mari semne de întrebare în ceea ce priveste parintii", a declarat, pentru MEDIAFAX, Lucian Zalog, directorul adjunct al DGASPC Gorj.