Show de moda inedit, la New York. Imbracati in costume la 4 ace sau rochii de seara, cainii au fost principalii eroi. Designerul colectiei sustine ca patrupezii, care sunt cei mai buni prieteni ai omului, merita sa fie imbracati frumos.

Publicat:12.09.2017, 13:29

La acest show de moda, cainii au luat locul modelelor. Au purtat vestimentatii colorate, unele cu paiete sau pietre scumpe. Tinutele au fost asortate cu palarii ori papioane. Au fost prezentate colectii pentru plimbari in parc, dar si pentru evenimente mondene. Piesele au multiple imprimeuri florale si contin nuante de albastru, alb si roz. Designerul a recunoscut ca a fost inspirat de peisajele de vis de pe Insulele grecesti, aflandu-se acolo intr-o vacanta.

Indiferent de rasa, pentru fiecare patruped au fost pregatite vestimentatii unice. Nimic iesit din comun, sustine designerul. Pentru multi, cainii sunt membri ai familiei, asa ca merita o garderoba pe masura, mai spune Anthony Rubio. Stapanii de patrupezi au putut procura vestimentatii pentru toamna-iarna.