Google+

Imigrantii porniti in masa din Honduras in speranta ca vor ajunge in SUA raman blocati la granita cu Mexicul. Autoritatile incearca sa-i convinga pe oameni sa se intoarca in tara lor - VIDEO

Imigrantii porniti in masa din Honduras in speranta ca vor ajunge in SUA raman blocati la granita cu Mexicul. Autoritatile incearca sa-i convinga pe oameni sa se intoarca in tara lor - VIDEO
Embed:

Imigrantii porniti in masa din Honduras in speranta ca vor ajunge in Statele Unite raman blocati la granita cu Mexicul. Autoritatile incearca sa-i convinga pe oameni sa se intoarca in tara lor. Presedintele Donald Trump a declarat ca migrantii nu au ce cauta in America si ca ar putea mobiliza armata daca va fi nevoie.


Mii de oameni au fost blocati pe podul de peste raul care separa Guatemala de Mexic. Primii imigranti care au ajuns acolo au incercat sa formeze o coada ordonata, dar asta a durat doar cateva minute - pentru ca din urma veneau tot mai multe persoane.

 

La un moment dat au fost ciocniri cu politistii mexicani, care au folosit bastoanele si gazele lacrimogene. Dupa o jumatate de ora de tensiune, multimea s-a linistit. Unii au sarit de pe pod in apele raului.

 

”Vrem o viata mai buna. Nu suntem aici pentru ca suntem criminali. Suntem aici pentru ca vrem o viata mai buna pentru copiii nostri.”

 

 Donald TRUMP, PRESEDINTELE SUA: ”Sunt niste criminali, care vor sa vina in tara noastra.”

 

 Presedintele american a multumit Mexicului pentru eforturile pe care le face ca sa opreasca valul de imigranti.

 

Enrique PENA NIETO, PRESEDINTELE MEXICULUI: ”Mexicul nu permite si nu va permite intrari neregulate in tara si cu atat mai putin fortarea granitei.”


Caravana migrantilor a pornit in urma cu o saptamana, din nordul Hondurasului. Oamenii fug de mizeria si de violentele din tara lor, unde doua treimi din populatie traieste sub pragul saraciei, iar bandele criminale fac legea. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn