Google+

Inspirat de un show TV, un barbat a dat foc la 31 de case, distrugand un cartier intreg - VIDEO

Inspirat de emisiunea “Arme nascute din foc”, difuzata de History Channel, un american a reusit ”isprava” de a incendia un cartier intreg.Focul a distrus 3 case rezidenţiale şi a avariat alte 28 de locuinţe, însă, din fericire nu a făcut victime. Totul s-a petrecut joia trecută, în orăşelul Cohoes, din statul New York. Incendiul a fost declanşat de un localnic, John Gomes, de 51 de ani.

 

Inspirat de show-ul TV “Arme născute din foc”/ ”Forged in Fire” unde fierari se întrec în confecţionarea de arme, bărbatul a încercat să îndoaie o bucată de metal, tinută în foc, pentru a face un ciocan, relatează New York Times.

 

Vântul bătea cu putere în acea zi, astfel că scântei din butoiul în care bărbatul a aprins un foc, lângă casa lui, au fost răspândite în cartier. 31 de case au fost afectate în total.

 

Bărbatul, instalator de profesie şi tată a doi copii, a fost reţinut de poliţie sub acuzaţia de incendiere şi punere în pericol.
Pompierii din localitate susţin că acesta este cel mai grav caz de incendiu pe care şi-l amintesc.

 

”Adesea le spunem oamenilor să nu facă foc deschis în oraş şi ei ne întreabă care e cel mai rău lucru care s-au putea întâmpla. Ei bine, acest foc deschis a produs pagube de milioane de dolari şi a distrus jumătate din centrul oraşului la care am muncit mult pentru a-l reconstrui” a spus un adjunct al şefului poliţiei din oraş.

Sursa: NYTimes


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn