Uraganul Irma a ruinat milioane de americani. Casele lor sunt acum una cu pamantul, iar multi traiesc din ajutorul autoritatilor. Cea mai mare problema este lipsa curentului electric. Donald Trump a ajuns ieri in Florida pentru a vedea cum sunt inlaturate consecintele furtunii.

Publicat:15.09.2017, 09:35

Irma a lasat in urma sa un dezastru. Americanii vor avea nevoie de timp, dar si de sume uriase de bani pentru a-si reveni. Cea mai devastata regiune este arhipelagul Florida Keys. Acolo, salvatorii continua sa caute oameni care ar putea fi blocati sub daramaturi.

”Avem doi caini salvatori care cauta victime ce pot fi blocate si nu pot comunica. Si mai avem alti caini care sunt in cautarea unor victime ce pot fi decedate in urma uraganului.”

Cei care s-au intros la casele lor au gasit doar ruine, astfel ca vor trebui sa o ia de la capat. Autoritatile promit ca le vor veni in ajutor. Asta le-a spus si Donald Trump sinistratilor din Florida pe care i-a vizitat ieri.

Donald TRUMP, PRESEDINTELE SUA: ”Noi iubim oamenii din Florida. Ei au trecut prin ceva ce nimeni nu a mai vazut pana acum. Vreau sa va spun ca suntem alaturi de voi 100 de procente.”

Uraganul Irma, catalogat drept unul dintre cele mai puternice din istorie, a lasat in urma 69 de morti, dupa ce a maturat statul Florida si insule din Marea Caraibelor. Cosmarul insa pare ca nu se opreste aici. Un nou uragan, numit Max, s-a format in Oceanul Pacific si ameninta coasta de est a Mexicului.