Jaf ca in filme in Romania. Sapte hoti- cascadori au fost retinuti aseara in judetul Buzau, dupa ce au jefuit un TIR aflat in miscare. Vehiculul incarcat cu electrocasnice si gadget-uri venea de la Bucuresti si se indrepta spre Chisinau, cand indivizii au dat buzna si au scos din el cata marfa au putut duce. Prejudiciul se ridica la 50 de mii de euro.

Publicat:11.12.2018, 17:50

 

Imaginile surprinse de o camera video montata pe autocamionul jefuit, arata cum in timp ce vehiculul circula cu aproape o suta de kilometri pe ora, fara sa se gandeasca la pericol, unul dintre suspecti iese pe capota unui autoturism care circula in fara si se apropie de TIR. Hotii au reusit sa fure zeci de laptopuri si electrocasnice, insa au fost retinuti la scurt timp de politie.

Totul s-a intamplat in jurul orei 22, intre orasele Ramnicu Sarat si Focsani, din estul Romaniei, dupa ce sapte indivizi, cu varstele cuprinse intre 27 si 44 de ani, au urmarit un camion care plecase din

Bucuresti si se indrepta spre Chisinau. Doua autoturisme si o dubita au participat la jaf, fiecare avand un rol bine stabilit dinainte. Suspectii au reusit sa sustraga mai multe laptopuri si produse electrocasnice in valoare de 50 de mii de euro, pe care apoi le depozitau in masinile in care se aflau.

Hotii cascadori au ajuns in custodia politistilor din judetul Ilfov care ii monitorizau din august. Mai multe firme au reclamat ca le-a disparut marfa in timp ce era transportata la destinatie. 


Persoanele in cauza au fost prinse la scurt timp de la savarsirea faptei pe centura municipiului Buzau de politistii serviciului de investigatii criminale Ilfov cu sprijinul politistilor din Buzau. 

Acum hotii risca o pedeapsa cu inchisoarea de la unul pana la cinci ani.