Apple a prezentat miercuri trei noi telefoane, care sunt mai scumpe decat niciodata.

Publicat:13.09.2018, 09:08 
Cel mai accesibil este iPhone Xr, care pleaca de la 749 de dolari în SUA, la care se adauga taxe. În România, va fi la minimum 800 de euro, cu cea mai mica varianta de stocare.


Ce promite? Apple spune ca e cel mai mare ecran LCD pus pe un iPhone - de 6.1 inch. Dar sa nu uitam ca este vorba de un telefon înalt.
În privinta pixels, asistam la o involutie: 325 de pixels/inch pe iPhone Xr, fata de 400 pe iPhone 7 plus, de exemplu. Deci mai putini pixels pe mai multi bani.


Nu are senzori de amprenta, dar vine cu un face ID îmbunatatit, zice Apple. Procesorul este mai performant decât niciodata, astfel ca, dintre cele trei telefoane lansate, probabil Xr va fi cel mai vândut.

Apple a pus pe Iphone Xs tot ce se putea. Ecranele sunt OLED - deci tehnologie superioara fata de Xr. Camera duala si baterie care rezista cu jumatate de ora mai mult fata de iPhone X. Totusi, pretul pentru modelul cu cea mai mare memorie va fi în jur de 1.500 de euro.

La lansarea Apple, noul Watch 4 a fost cel care a impresionat. Ceasul are senzor de EKG si te poate alerta când ai probleme de sanatate sau pulsul marit. Bateria poate tine în jur de 18 ore. Pretul: 600-700 de dolari.