Google+

Lansarea Apple: trei telefoane foarte scumpe si un ceas care va salva vieti - VIDEO

Lansarea Apple: trei telefoane foarte scumpe si un ceas care va salva vieti - VIDEO
Embed:

Apple a prezentat miercuri trei noi telefoane, care sunt mai scumpe decat niciodata. 
Cel mai accesibil este iPhone Xr, care pleacă de la 749 de dolari în SUA, la care se adaugă taxe. În România, va fi la minimum 800 de euro, cu cea mai mică variantă de stocare.


Ce promite? Apple spune că e cel mai mare ecran LCD pus pe un iPhone - de 6.1 inch. Dar să nu uităm că este vorba de un telefon înalt.
În privinţa pixels, asistăm la o involuţie: 325 de pixels/inch pe iPhone Xr, faţă de 400 pe iPhone 7 plus, de exemplu. Deci mai puţini pixels pe mai mulţi bani.


Nu are senzori de amprentă, dar vine cu un face ID îmbunătăţit, zice Apple. Procesorul este mai performant decât niciodată, astfel că, dintre cele trei telefoane lansate, probabil Xr va fi cel mai vândut.

 

Apple a pus pe Iphone Xs tot ce se putea. Ecranele sunt OLED - deci tehnologie superioară faţă de Xr. Cameră duală şi baterie care rezistă cu jumătate de oră mai mult faţă de iPhone X. Totuşi, preţul pentru modelul cu cea mai mare memorie va fi în jur de 1.500 de euro.

 

La lansarea Apple, noul Watch 4 a fost cel care a impresionat. Ceasul are senzor de EKG şi te poate alerta când ai probleme de sănătate sau pulsul mărit. Bateria poate ţine în jur de 18 ore. Preţul: 600-700 de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn