Google+

Lux la cel mai inalt nivel la o expozitie de avioane in Dubai. Cum arata un avion privat, imbracat intr-un lac cu praf de diamant - VIDEO

Lux la cel mai inalt nivel la o expozitie de avioane in Dubai. Cum arata un avion privat, imbracat intr-un lac cu praf de diamant - VIDEO
Embed:

Luxul poate fi si in aer. In Dubai a fost inaugurata o expozitie de avioane, unde companii aeriene din toata lumea dezvaluie ce au nou in materie de tehnologie si amenajari interioare. Cabine private, care seamana cu mici dormitoare, ii asteapta pe pasagerii care sunt dispusi sa plateasca pana la noua mii de dolari pentru un bilet. Nu este singura oferta pentru cei care adora luxul si confortul.

 

O companie aeriana din Dubai si-a schimbat designul interior in cazul avioanelor sale de tip Boeing-777. Ideea principala este sa ofere lux, dar si mai mult intimitate. Asa ca in partea din fata a aeronavelor au aparut sase dormitoare.

 

Sir TIM CLARK, PRESEDINTELE COMPANIEI: ”Incercam sa cream un mediu inchis, linistit, unde oamenii se pot bucura de intimitate. Pot lucra, dormi, manca, se pot uita la numeroasele filme pe care le au la dipozitie.”

 

 Tehnologia si luxul s-au impletit perfect si la categoria avioane private. Vizitatorii cu greu si-au putut lua privirea de la acest avion vopsit cu lac cu praf de diamant. O companie din Luxemburg ofera asemenea servicii.

 

”Ne adresam celor care au deja propriul avion si care cauta o cale prin care vor sa iasa in evidenta.”

 

 Dupa trei decenii de pregatiri si teste, o companie din Japonia si-a lansat primul avion. A costat aproape 5 milioane de dolari, are 13 metri lungime si un design neobisnuit. Motoarele sunt deasupra aripilor, fapt ce duce la cresterea vitezei si reducerea consumului de combustibil, sustin japonezii.

 

Aaron MENNINGER, REPREZENTANT HONDA AIRCRAFT COMPANY:Avem automobile, avem motoare pentru nave, iar acum avem avioane. Honda incearca sa propulseze omenirea prin mobilitate si inovatie.”

 

 La targ a venit si o companie americana, care si-a prezentat prototipul unui avion supersonic. Acesta ar putea ajunge de la New York la Londra in doar trei ore. In 2023, constructia aparatului de zbor ar trebui sa fie gata. 1200 de avioane sunt prezentate la  targul din Dubai, care va fi deschis pana joi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn