Google+

Marturii socante. Un tanar din Cecenia a povestit cosmarul prin care a trecut, din cauza orientarii sale sexuale: "Au prins organele mele genitale in cleste"- VIDEO

Marturii socante. Un tanar din Cecenia a povestit cosmarul prin care a trecut, din cauza orientarii sale sexuale: "Au prins organele mele genitale in cleste"- VIDEO
Embed:

Marturii socante vin din Cecenia, unde un tanar care este gay a vorbit despre cosmarul prin care a trecut, din cauza orientarii sale sexuale. Pentru jurnalisti straini, acesta a spus ca a fost torturat mai multe zile la rand si ca nu este singurul, care a trait o asemenea experienta. Presedintele Ceceniei, Ramzan Kadarov, a negat ca exista homosexuali in tara sa, dupa ce au aparut informatii ca ar fi fost deschise tabere de concentrare pentru homosexuali si ca trei suspecti au fost ucisi.

 

"Au prins organele mele genitale în cleşte. Au vrut să recunosc că sunt gay şi să le spun altora despre acest lucru. "

 

 Tanarul cecen a povestit unui jurnalist american, despre cosmarul prin care ar fi trecut, doar pentru ca este homosexual. 

 

"M-au tinut timp de 3 zile, m-au adus înapoi într-un sac, m-au aruncat în curte şi au spus: Iată-l pe fiul tău. Este gay." 

 

 Tanarul s-ar fi ales cu numeroase traume si rani la cap. Cand jurnalistul american a mers sa obtina o reactie de la liderul cecen, Ramzan Kadarov, s-a aratat vizibil deranjat atunci cand a fost intrebat daca sunt adevarate relatarile despre torturarea  gay-ilor in Cecenia.

 

Ramzan KADYROV, PRESEDINTE CECENIA: "Iată pentru ce a venit. Ce întrebări adresează? Sunt prostii. Nu avem gay. Dacă există vreunul, poftim, luaţi-i în Canada ca să ne rămână sângele curat."

 

"-NU vă deranjează, ca şi garant al ordinii în această republică, să auziţi aceste istorii?" 

 

 Ramzan KADYROV, PRESEDINTE CECENIA: "-Sunt diavoli. Sunt oameni care se vând. Nu sunt oameni." 

 

 Totodata, Kadyrov a vorbit despre relatia intre Cecenia, Rusia, si SUA, spunand ca Statele Unite nu reprezeinta o amenintare pentru o tara cum este Federatia Rusa. 

 

Ramzan KADYROV, PRESEDINTE CECENIA: "Ei ştiu că sunt unul dintre cei care sunt gata să-şi sacrifice viaţa pentru Rusia şi că am o armată bună, care poate proteja şi poate ataca. Vom vedea cui îi va reuşi?" 

 

"Consideraţi Statele Unite un inamic al Rusiei?" 

 

 Ramzan KADYROV, PRESEDINTE CECENIA: "America nu este un stat atât de puternic, ca să-l considerăm un duşman al Rusiei. Chiar dacă ţara noastră va fi complet distrusă, rachetele noastre nucleare vor fi lansate automat. Şi vom întoarce lumea cu fundul în sus, o vom pune în patru labe." 

 

 Kadarov, care este un aliat-cheie al lui Vladimir Putin, a introdus reguli islamice in regiunea preponderent musulmana si a fost acuzat in repetate randuri de violarea drepturilor omului. Ar fi  ordonat reprimarea homosexualilor la inceputul acestui an, cand politia cecena a strans peste 100 de barbati suspectati ca ar fi gay si a ucis trei dintre ei. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn