Trecute binisor de prima tinerete, dar cu istorie si ingrijite cu atentie. Astfel s-au prezentat peste 40 de masini de epoca la o parada, organizata la Piatra Neamt, Romania.

Publicat:21.10.2018, 10:12

Desi mai are de asteptat pâna când va avea voie sa îsi conduca “batrânica”, dupa cum îsi alinta masina, Alin vorbeste cu drag despre comoara pe patru roti, care a trecut testul timpului. La fel de mândri sunt toti proprietarii care s-au adunat la Piatra Neamt pentru a-si expune autoturismele cu istorie. Cuprinsi de nostalgie, unii si-au amintit cum a început...povestea.

Vedeta expozitiei a fost fara îndoiala aceasta masina pe care nu s-au depus înca praful si rugina. “Are 80 si un an acuma. Si ma plimb, fac ture. Deja am facut la o zi 500 km si a mers si urca bine la munte”, spune proprietarus

Întretinerea unei astfel de bijuterii nu este deloc usoara, dar zâmbetele admiratorilor merita efortul, sustin colectionarii.

“Batrâne doamne”, dupa cum le numesc proprietarii, care înca fac spectacol pe sosele, au fost scoase la plimbare si la Târgoviste. Iar curiosi dornici sa le fotografieze nu au întârziat sa apara. Si pentru a se lasa analizate din toate unghiurile, au pornit într-o parada pe strazile din oras.