Donald a reusit, din nou, sa o scoata din sarite pe Prima Doamna. Vizita Melaniei Trump on Africa, din octombrie, a fost urmarita indeaproape de toti criticii administratiei prezidentiale americane.

Publicat:02.11.2018, 10:30Melania a fost criticata atunci pentru vestimentaţia neinspirata pe care a ales-o, însa Donald a aruncat-o din nou în ghearele criticilor când a descris într-un interviu pentru postul american Fox "epifania" pe care avut-o soţia sa în Africa, scrie protv.ro.

Când a fost întrebat ce face Prima Doamna, Trump a raspuns: „Înca se gândeşte la Africa. A avut o epifanie acolo. Africa e extrem de saraca. Melania a descoperit ca africanii sunt nişte oameni saraci, foarte saraci. E înca tulburata de ceea ce-a descoperit acolo.” 

Cum era de aşteptat, criticile nu au întârziat sa apara. Pe Twitter, de exemplu, internauţii au criticat dur faptul ca preşedintele şi soţia sa au avut nevoie de o vizita în Africa pentru „a descoperi" saracia de acolo.

Surse din interiorul anturajului prezidenţial au spus pentru site-ul sputiniknews.com ca Melania e furioasa pe soţul ei pentru ca a aruncat-o, din nou, în atenţia presei. 

De asemenea, Hollywood Life scrie ca Melania Trump e devastata la gândul ca soţul ei ar putea fi reales Preşedinte al Statelor Unite în 2020.

Potrivit site-ului Hollywood Life, Melania se teme ca, daca Trump va fi reales preşedinte, nu va mai putea divorţa de el, aşa cum planuieşte.

„Melania se pregateşte deja de viaţa pe care o va duce în afara Casei Albe fara soţul ei. Donald i-a promis ca o va lasa sa divorţeze dupa ce îşi încheie mandatul la Casa Alba. [...] Melania e foarte fericita ca mandatul lui e pe cale sa se termine şi viseaza cu ochii deschişi la ziua în care va împarţi casa doar cu fiul ei, Barron. A spus ca nu mai rezista înca patru ani.”, a spus sursa citata de Hollywood Life. 

În urma cu cu o vreme, presa tabloida a speculat şi pe marginea motivului care o opreşte pe Melania sa divorţeze de Donald Trump. 

Omarosa Naigault Newman, fost angajat la Casa Alba în timpul administraţiei Trump, a facut atunci câteva dezvaluiri.

În volumul pe care l-a lansat de curând, Omarosa susţine ca Melania nu divorţeaza de Trump pentru ca acesta o ameninţa ca îi va invalida cetaţenia, ceea ce, pentru Melania, ar reprezenta ,,umilirea suprema”, susţine Omarosa. 

Potrivit aceluiaşi fost angajat, se pare ca Trump ar fi ameninţat-o pe Melania ca o va deporta în Slovenia (ţara ei natala) daca depune actele de divorţ pe durata preşedinţiei lui. 

,,Donald ştie cum şi-a dobândit ea cetaţenia. Nu a fost legal, asta pot sa va spun. Şi, cum el ştie foarte bine cum a înşelat Melania autoritaţile pentru a capata dreptul de a ramâne în Statele Unite, îi e foarte uşor sa ceara o investigaţie şi sa îi retraga soţiei sale cetaţenia. Cu alte cuvinte, poate sa o deporteze. Preşedintele e un om foarte razbunator şi soţia sa ştie asta, prin urmare nu va risca sa divorţeze de el pe durata mandatului.”, spune Omarosa.