Google+

Melania Trump, furioasa din nou pe sotul ei. Ce a declarat presedintele american - VIDEO

Donald a reusit, din nou, sa o scoata din sarite pe Prima Doamna. Vizita Melaniei Trump on Africa, din octombrie, a fost urmarita indeaproape de toti criticii administratiei prezidentiale americane.Melania a fost criticată atunci pentru vestimentaţia neinspirată pe care a ales-o, însă Donald a aruncat-o din nou în ghearele criticilor când a descris într-un interviu pentru postul american Fox "epifania" pe care avut-o soţia sa în Africa, scrie protv.ro.

 

Când a fost întrebat ce face Prima Doamnă, Trump a răspuns: „Încă se gândeşte la Africa. A avut o epifanie acolo. Africa e extrem de săracă. Melania a descoperit că africanii sunt nişte oameni săraci, foarte săraci. E încă tulburată de ceea ce-a descoperit acolo.” 

 

Cum era de aşteptat, criticile nu au întârziat să apară. Pe Twitter, de exemplu, internauţii au criticat dur faptul că preşedintele şi soţia sa au avut nevoie de o vizită în Africa pentru „a descoperi" sărăcia de acolo.

 

Surse din interiorul anturajului prezidenţial au spus pentru site-ul sputiniknews.com că Melania e furioasă pe soţul ei pentru că a aruncat-o, din nou, în atenţia presei. 

 

De asemenea, Hollywood Life scrie că Melania Trump e devastată la gândul că soţul ei ar putea fi reales Preşedinte al Statelor Unite în 2020.

 

Potrivit site-ului Hollywood Life, Melania se teme că, dacă Trump va fi reales preşedinte, nu va mai putea divorţa de el, aşa cum plănuieşte.

„Melania se pregăteşte deja de viaţa pe care o va duce în afara Casei Albe fără soţul ei. Donald i-a promis că o va lăsa să divorţeze după ce îşi încheie mandatul la Casa Albă. [...] Melania e foarte fericită că mandatul lui e pe cale să se termine şi visează cu ochii deschişi la ziua în care va împărţi casa doar cu fiul ei, Barron. A spus că nu mai rezistă încă patru ani.”, a spus sursa citată de Hollywood Life. 

 

În urmă cu cu o vreme, presa tabloidă a speculat şi pe marginea motivului care o opreşte pe Melania să divorţeze de Donald Trump. 

 

Omarosa Naigault Newman, fost angajat la Casa Albă în timpul administraţiei Trump, a făcut atunci câteva dezvăluiri.

 

În volumul pe care l-a lansat de curând, Omarosa susţine că Melania nu divorţează de Trump pentru că acesta o ameninţă că îi va invalida cetăţenia, ceea ce, pentru Melania, ar reprezenta ,,umilirea supremă”, susţine Omarosa. 

Potrivit aceluiaşi fost angajat, se pare că Trump ar fi ameninţat-o pe Melania că o va deporta în Slovenia (ţara ei natală) dacă depune actele de divorţ pe durata preşedinţiei lui. 

 

,,Donald ştie cum şi-a dobândit ea cetăţenia. Nu a fost legal, asta pot să vă spun. Şi, cum el ştie foarte bine cum a înşelat Melania autorităţile pentru a căpăta dreptul de a rămâne în Statele Unite, îi e foarte uşor să ceară o investigaţie şi să îi retragă soţiei sale cetăţenia. Cu alte cuvinte, poate să o deporteze. Preşedintele e un om foarte răzbunător şi soţia sa ştie asta, prin urmare nu va risca să divorţeze de el pe durata mandatului.”, spune Omarosa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn