Fosta Prima Doamna a SUA Michelle Obama a dezvaluit ca a pierdut o sarcina in urma cu 20 de ani si ca fiicele fostului cuplu prezidential, Malia si Sasha, au fost concepute cu ajutorul fertilizarii in vitro, relateaza vineri dpa.

Publicat:09.11.2018, 16:23

Michelle Obama, azi în vârsta de 54 de ani, a facut aceste dezvaluiri în cartea sa de memorii “Becoming”, care urmeaza sa fie lansata marti si în care povesteste, între altele, despre începuturile relatiei si casatoriei sale cu viitorul presedinte Barack Obama.

Dupa pierderea sarcinii, “m-am simtit pierduta si singura si simteam ca am esuat, pentru ca nu stiam când de frecvente sunt aceste probleme, deoarece nu vorbim despre ele”, a spus Michelle Obama într-un interviu acordat postului ABC, din care au fost difuzate vineri câteva fragmente.

Când a ajuns pe la vârsta de 35 de ani, ea a decis împreuna cu sotul ei sa opteze pentru fertilizarea in vitro pentru a ramâne însarcinata. “Ceasul biologic este real”, a mai spus în interviu fosta Prima Doamna a SUA, potrivit careia “cel mai rau lucru pe care ni-l putem face noi între noi, ca femei, este sa nu împartasim adevarul despre corpurile noastre, cum functioneaza si cum nu functioneaza”.