Google+

Ministrul care a demisionat in urma unui scandal sexual. Ce i-a cerut unei barmanite

Ministrul delegat pentru IMM-uri si Turism din Guvernul britanic a demisionat, in urma unui scandal sexual, dupa au fost scoase la iveala mai multe mesaje socante, cu tenta sexuala, pe care i le-a trimis unei barmanite si prietenei sale.

 

Se presupune că fostul ministru Andrew Griffiths, membru al Partidului Conservator, i-ar fi cerut în mod repetat atât femeii în vârstă de 28 de ani, cât şi prietenei sale, să i se adreseze cu un apelativ cu tentă sexuală, pe parcursul a trei săptămâni, conform Metro

 

Britanicul, în vârstă de 47 de ani, care este căsătorit, i-ar fi sugerat barmaniţei că vrea să închirieze un apartament pentru a se întâlni cu ea ca să întreţină relaţii intime. De asemenea, el i-a trimis 700 de lire sterline.

 

Acest scandal a fost dezvăluit de către Sunday Mirror, care a făcut publice mesajele trimise de Griffiths lui Imogen Treharne. Într-unul dintre mesaje, bărbatul i-ar fi cerut să renunţe “la lenjeria intimă şi sutien”. Se presupune că ministrul le-ar fi informat pe cele două femei că “ar vrea să închirieze un apartament” şi apoi le-a complimentat.

 

Imogen Treharne le-a declarat celor de la Sunday Mirror că l-a întâlnit pe Griffiths în mediul online şi susţine că britanicul a discutat cu ea doar “despre relaţii intime”.

 

Într-un comunicat, Andrew Griffiths a precizat că se simte “sincer ruşinat” şi că va căuta ajutor specializat pentru a îşi controla acţiunile. De asemenea, le-a cerut scuze “tuturor celor care au avut încredere în el” şi i-a dezamăgit.

 

“Nu vreau să îmi justific comportamentul, de aceea voi apela la ajutorul specializat pentru a mă asigura că astfel de incidente nu vor mai avea loc vreodată”, a spus acesta. 

 


Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn