Google+

Misterul romancei ucise si desfigurate, rezolvat dupa un an. Cum a fost prins asasinul

O ancheta complicata care a durat un an si la care au colaborat politişti din Franta si Elvetia a dus la rezolvarea cazului misterios al unei romance care a fost gasita moarta si desfigurata intr-o padure din Jura, estul Frantei.

 

În decembrie 2016, nişte pădurari francezi au găsit cadavrul gol al unei tinere într-o pădure din Le Franois (Jura), la graniţa cu Elveţia. Cadavrul avea 26 de lovituri de cuţit, iar chipul era desfigurat, relatează AFP. 

 

Locul crimei este însă în Elveţia, unde pe un câmp din Lausanne, o femeie a descoperit urme de sânge şi cartea de identitate a unei românce, o prostituată fără domiciliu, cunoscută de poliţiştii elveţieni.

 

Cu ajutorul unor teste ADN, autorităţile franceze şi elveţiene au găsit familia fetei, în România, în luna septembrie a acestui an.

 

Suspectul principal în acest caz este un francez de 30 de ani, angajat la o firmă de securitate în Lausanne. Pe baza probelor ADN găsite la locul crimei, bărbatul a fost reţinut.

 

Poliţiştii susţin că acesta s-a rănit la mână în timpul crimei. Angajaţii unui spital din regiune şi-au amintit că au cusut mâna unui bărbat în perioada dispariţiei victimei. Aceasta a fost pista care i-a dus la suspect. Individul nu recunoaşte acuzaţiile şi susţine că s-a rănit lovind o căprioară cu maşina.

 

Motivul crimei nu este încă cunoscut. Victima a fost lovită puternic la nivelul feţei. Pentru a o identifica autorităţile franceze au realizat o reconstrucţie facială si au făcut un portret robot 3D.

 

Sursa: AFP


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn