Google+

Moment unic pentru vizitatorii delfinariului din Odessa. Un pui de delfin a fost adus pe lume, in fata a sute de persoane chiar in timpul show-ului - VIDEO

Moment unic pentru vizitatorii delfinariului din Odessa. Un pui de delfin a fost adus pe lume, in fata a sute de persoane chiar in timpul show-ului - VIDEO
Embed:

Moment unic pentru vizitatorii delfinariului din Odessa. Un pui de delfin a fost adus pe lume, in fata a sute de persoane chiar in timpul show-ului. Imediat ce s-a nascut, micutul a inceput sa inoate langa mama lui, iar spectatorii i-au aplaudat furtunos.

 

“Gata, a nascut, haideti, anuntati!”

 

 Angajatii delfinariului din Odessa stiau ca femela pe nume Penelopa urma sa devina mama pentru prima oara. Show-ul era programat deja, iar biletele vandute, asa ca nu a mai putut fi amanat.

 

Dupa cateva minute de la inceput, sub privirile a sute oameni, Penelopa a adus pe lume un pui perfect sanatos, iar angajatii delfinariului au anuntat la microfon despre acest lucru.

 

“Dragi prieteni, chiar acum, sub privirile voastre s-a produs o adevarata minune. O noua viata s-a nascut la noi la delfinariu.”

 

 Imediat ce s-a nascut, micutul a inotat singura la suprafata si a luat prima gura de aer, dupa care s-a apropiat de mama sa, de care nu s-a mai despartit.

 

Puiul de delfin nu are inca un nume, asa cum in cazul acestui mamifer, genul poate fi stabilita abia dupa o luna de la nastere. Potrivit reprezentantilor delfinariului, acesta este al 19-lea delfin nascut acolo.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn