Google+

Monstri si personaje din filme horror au invadat pentru cateva ore strazile capitalei chiliene. Sute de oameni au participat la traditionalul mars zombie oraganizat in ajun de Halloween - VIDEO

Monstri si personaje din filme horror au invadat pentru cateva ore strazile capitalei chiliene. Sute de oameni au participat la traditionalul mars zombie oraganizat in ajun de Halloween - VIDEO
Embed:

Monstri, personaje din filme horror si morti vii au invadat pentru cateva ore strazile capitalei chiliene. Pentru al zecelea an la rand, sute de oameni au participat la traditionalul mars zombie oraganizat in ajun de Halloween. S-au folosit tone de machiaj, dar si multa imaginatie, iar in unele cazuri, rezultatele au fost chiar convingatoare.


Masti, proteze, lentile de contact si zeci de litri de sange artificial. Niciun efort nu e prea mare ca sa atragi atentia intr-o multime de oameni costumati, la Zombie Walk. In 10 ani, de cand se organizeaza marsul din Santiago, oamenii au inceput sa dea dovada de tot mai multa inventivitate. 

 

Participantii petrec ore bune la machiaj, pentru a avea o infatisare cat mai ingrozitoare. Mortii vii nu doar au defilat prin oras, ci s-au straduit sa se sperie intre ei sau pe trecatori.

 

Victor FUENTES, ORGANIZATOR ZOMBIE WALK: “La fel ca in fiecare an este foarte distractiv. Este un eveniment petrecut mai mult cu familia si prietenii.”

 

Inspirat de serialul american “The Walking Dead”, primul mars zombie a avut loc la Sacramento, statul american California, in 2001. Intre timp, fenomenul a devenit global, raspandindu-se in Europa si America Latina. In cele mai multe locuri, se organizeaza in preajma Halloweenului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din International
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn