Noi acuzatii de hartuire sexuala la adresa lui Trump. Doua femei le-au povestit jurnalistilor de la New York Times, ca actualul candidat la Casa Alba le-a agresat sexual in urma cu mai multi ani. Acuzatiile au fost respinse imediat de echipa de campanie a miliardarului republican.

Publicat:13.10.2016, 10:21


Una dintre femei le-a povestit jurnalistilor ca in urma cu 35 de ani, Trump ar fi atins-o impotriva vointei ei, in timp ce se aflau intr-un avion. Cealalta femeie sustine ca in 2005, miliardarul ar fi sarutat-o fara dorinta ei.  Tot in presa americana au aparut dezvaluirile unei foste Miss, care povesteste cum se comporta Trump pe vremea cand detinea concursul de frumusete Miss Statele Unite.

Tasha DIXON, FOSTA MISS ARIZONA ”Intra fara sa anunte. Nu apucai sa îti pui un halat pe tine sau sa te acoperi cu ceva. Unele fete nu aveau sutien, altele erau complet goale.”

Toate dezvaluirile au fost facute la doar cateva zile dupa ce pe internet a aparut o inregistrare cu Donald Trump din 2005, in care se lauda ca se comporta cum vrea cu femeile, si nu pateste nimic pentru asta, doar pentru ca este celebru.

”Sunt automat atras de femei frumoase, încep sa le sarut. E ca un magnet. Si când esti vedeta, te lasa. Poti face orice.”

Trump si-a cerut scuze pentru aceasta inregistrare audio, care se pare ca i-a patat popularitatea. Acum Donald Trump in schimb a anuntat ca ar putea da in judecata ziarul pentru publicarea acestui articol.Faptul ca aceste marturii "sunt facute publice abia decenii mai tarziu, in ultima luna de campanie prezidentiala, ar trebui sa fie suficient" sa le decredibilizeze, afirma purtatorul de cuvant al candidatului. In opinia sa, acest articol din New York Times "marcheaza un nou nivel al josniciei la care presa se preteaza pentru a influenta rezultatul alegerilor". Sondajele arata ca rivala sa, Hillary Clinton, are un avans de 11 la suta in cursa pentru Casa Alba.